Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης : «Ενίσχυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων»

Ημερομηνία:

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΡΗΤΗ» 2021- 2027», η Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, πραγματοποιούν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Δράση 4.1.2 – «Ενίσχυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» 2021-2027 την Πέμπτη12/09/24 και ώρα: 18:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης (Εμμανουήλ Πορτάλιου23,Ρέθυμνο).

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της πρόσκλησης της εν λόγω Δράσης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Ταυτότητα της Δράσης: Η νέα δράση απευθύνεται σε υπό σύσταση και υφιστάμενους Φορείς Κ.ΑΛ.Ο του άρθρου 3 του Ν.4430/2016, με έδρα στην Περιφέρεια Κρήτης, επιδιώκοντας την προώθηση της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και μέσω αυτής στην ενίσχυση της απασχόλησης.

Προϋπολογισμός της Δράσης: Ο προϋπολογισμός Δημόσιας Δαπάνης της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται στο ποσό των 2.000.000,00 € και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους. Εύρος χρηματοδότησης: Ενισχύονται αιτήσεις χρηματοδότησης ύψους από 25.000 έως 70.000 ευρώ.

Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100% του προϋπολογισμού της αίτησης χρηματοδότησης. Δικαίωμα Συμμετοχής-Δικαιούχοι: Δικαιούχοι, που δύναται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης στο πλαίσιο της παρούσας δράσης, είναι υπό σύσταση και υφιστάμενοι Φορείς Κ.ΑΛ.Ο του άρθρου 3 του Ν.4430/2016, όπως ισχύει, που πληρούν όσα αναφέρονται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης (Κεφάλαιο 4 Δικαιούχοι – Όροι & Προϋποθέσεις Συμμετοχής), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Απόφασης και υποβάλλουν την πρότασή τους σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη σχετική Πρόσκληση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Συνεχής μέριμνα για την αποκομιδή των...

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ρεθύμνης κ....

Δήμος Ρεθύμνης:Εγκρίθηκαν τα οριστικά κτηριολογικά προγράμματα του...

Εξαιρετικά θετική προοπτική αποκτά το μεγαλόπνοο έργο κατασκευής Πειραματικών...

Δήμος Ρεθύμνης:Συνεχής μέριμνα για την αποκομιδή των...

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ρεθύμνης κ....

Δήμος Ρεθύμνης:Εγκρίθηκαν τα οριστικά κτηριολογικά προγράμματα του...

Εξαιρετικά θετική προοπτική αποκτά το μεγαλόπνοο έργο κατασκευής Πειραματικών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι απευθείας πτήσεις από Ινδία, Κίνα, Αμερική θα αλλάξουν τον τουριστικό χάρτη της Κρήτης

Το αεροδρόμιο αναμένεται να εξυπηρετεί 9,5-10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως...

Νέα προσαγωγή για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις...

Το 2025 οδεύει να γίνει το δεύτερο θερμότερο έτος που καταγράφτηκε ποτέ

Το παρατηρητήριο Copernicus αναφέρει ότι ο Νοέμβριος του 2025...

Η Παπούρα στο top 10 των ανακαλύψεων του 2025

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Archaeology. Στο εξωτερικό… πάμε καλά....