Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το δύσκολο χειρουργείο του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ

Ημερομηνία:

Σε περίπου ενάμιση μήνα ο μικρός Γιαννάκης θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να καταφέρει να περπατήσει
Ο μικρός Γιαννάκης, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με τη δύναμη ψυχής του και έχει ανακηρυχθεί από τον ΠΣΑΤ πρεσβευτής φιλίας του Συνδέσμου, υποβλήθηκε σήμερα σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση στο παιδιατρικό νοσοκομείο Saint Louis στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε τέσσερις ώρες, ενώ στο νοσοκομείο ο μικρός Γιαννάκης θα παραμείνει για περίπου ενάμιση μήνα

Το χειρουργείο επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής ώστε να αντιμετωπιστεί η σπαστικότητα στα άκρα του αγαπημένου οπαδού του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Έτσι, όλοι ευελπιστούν ότι ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε τέσσερις ώρες, ενώ στο νοσοκομείο ο μικρός Γιαννάκης θα παραμείνει για περίπου ενάμιση μήνα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο μικρός θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να καταφέρει να περπατήσει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης, οι γονείς του μικρού Γιαννάκη ενημερώνονταν από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου ανά μία ώρα. Η ανακούφισή τους για το γεγονός ότι το χειρουργείο πήγε καλά είναι τεράστιο καθώς και η ευγνωμοσύνη τους για όσους βοήθησαν.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης πραγματοποίησε το ταξίδι στις ΗΠΑ για το κρίσιμο χειρουργείο που αναμένεται να αλλάξει τη ζωή του χάρη στην αγαπημένη του ομάδα που κάλυψε όλα τα έξοδα.

Ο «Γιάννης όλων των Ελλήνων»
Χθες, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα social media έστειλε ένα μήνυμα στήριξης στον μικρό φίλαθλο του Δικεφάλου του βορρά, ο οποίος ήταν επίτιμος καλεσμένος και στον τελικό του Europa Conference League, όπου έζησε απίστευτες στιγμές, με τον Ολυμπιακό να σηκώνει το τρόπαιο κόντρα στη Φιορεντίνα.

«Οι προσευχές και η δύναμη όλων μας είναι στον ‘Γιάννη του ΠΑΟΚ’ που έγινε ο Γιάννης όλων των Ελλήνων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σ. Βολουδάκη για μεταναστευτικό: Επιστροφή στις...

Σ. Βολουδάκη στο ΕΡΤNews για μεταναστευτικό: Επιστροφή στις χώρες...

Ηράκλειο:Σύλληψη δύο ανηλίκων για ναρκωτικά και σύλληψη...

Σύλληψη -2- ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί...

Σ. Βολουδάκη για μεταναστευτικό: Επιστροφή στις...

Σ. Βολουδάκη στο ΕΡΤNews για μεταναστευτικό: Επιστροφή στις χώρες...

Ηράκλειο:Σύλληψη δύο ανηλίκων για ναρκωτικά και σύλληψη...

Σύλληψη -2- ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σύλληψη δύο ανηλίκων για ναρκωτικά και σύλληψη γονέων για παραμέληση

Σύλληψη -2- ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί...

Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου:Ξεκινούν σύντομα! Κλείσε θέση στα νέα μας σεμινάρια 🎓

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης – Γυψοσανίδας (Γερμανική Πιστοποίηση). Απόκτησε αναγνωρισμένη...

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα – Τι πρόστιμα ισχύουν

Αναλυτικά τα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης...