Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Στο ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που φέτος πραγματοποιείται στην Ρόδο το διάστημα 7 έως 9 Νοεμβρίου, θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.

Πρόκειται για το πρώτο συνέδριο της δημοτικής περιόδου 2024 – 2028, κατά το οποίο αναμένεται να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Καλοκαιρινός συμμετείχε και στο Προσυνέδριο της ΚΕΔΕ το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 12 Οκτωβρίου και είχε τοποθετηθεί μιλώντας για την στέρηση πόρων της Αυτοδιοίκησης από την Πολιτεία, τα «ειδικά καθεστώτα» και το «ανώμαλο περιβάλλον» μέσα στο οποίο λειτουργεί η Αυτοδιοίκηση, καθώς και για την ανάγκη δημιουργίας κοινού μετώπου για την προστασία των δρόμων από τις τομές, όπως προβλέπεται μέσα από τη νέα κανονιστική πράξη του Δήμου Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θύμα απάτης 55χρονος στη Γόρτυνα: Τον εξαπάτησαν...

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης ερευνούν οι Αρχές στο Ηράκλειο,...

Ένα ζευγάρι που ξεχωρίζει: Ο Αντώνης Κρητικός...

Σε μια εποχή όπου η δημόσια εικόνα συχνά επισκιάζει...

Θύμα απάτης 55χρονος στη Γόρτυνα: Τον εξαπάτησαν...

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης ερευνούν οι Αρχές στο Ηράκλειο,...

Ένα ζευγάρι που ξεχωρίζει: Ο Αντώνης Κρητικός...

Σε μια εποχή όπου η δημόσια εικόνα συχνά επισκιάζει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ρεθύμνης:Πρόγραμμα φυτοπροστασίας των φοινίκων της παραλιακής υλοποιεί η Δνση Περιβάλλοντος

ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Σε εξέλιξη βρίσκεται το...

Ηράκλειο: Στο ΦΕΚ η απόφαση για τη νέα δομή προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών

Δωρεάν παραχώρηση ακινήτου για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών...