Επίθεση κατά 19χρονου δόκιμου: όλοι ελεύθεροι, οργισμένο ξέσπασμα του πατέρα

Ημερομηνία:

Με μοναδικό περιοριστικό όρο αυτόν της μη προσέγγισης του τόπου του συμβάντος, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, αφέθηκαν οι έξι εμπλεκόμενοι στη βάναυση επίθεση κατά του 19χρονου δοκίμου της Σχολής Εμποροπλοιάρχων στη Σούδα Χανίων.

Επιπρόσθετα στον 17χρονο που χτύπησε με τον σιδερολοστό στο πρόσωπο τον 19χρονο με αποτέλεσμα να του σπάσει δόντια και γνάθο και να χρειάζεται μακρά και επίπονη διαδικασία αποκατάστασης επιβλήθηκε ο όρος της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό.

Όπως έχει γράψει το Cretalive.gr οι αστυνομικές Αρχές των Χανίων κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τους έξι νεαρούς, εκ των οποίων οι πέντε ανήλικοι, και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας.

Ο πατέρας του 19χρονου δόκιμου στο άκουσμα της απόφασης εισαγγελέα και ανακρίτριας ως προς την ποινική μεταχείριση του βασικού κατηγορούμενου, του 17χρονου με την κουκούλα full face που χτύπησε απρόκλητα με το μεταλλικό γκλομπ στο κεφάλι τον γιο του, ξέσπασε.
«Πείτε μου ένα λόγο που μπορώ να εμπιστευθώ την Ελληνική Δικαιοσύνη. Μετά να μην αναρωτιόμαστε γιατί καλπάζουν η εγκληματικότητα των ανηλίκων και η βία. Πώς η Ελληνική Δικαιοσύνη προστατεύει το δικό μου το παιδί και τα παιδιά των άλλων οικογενειών από τέτοιες δολοφονικές συμπεριφορές και ενέργειες; Η ευθύνη πλέον σας ανήκει αποκλειστικά».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του...

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Νίκου Παπαδάκη,...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη,...

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης,...

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του...

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Νίκου Παπαδάκη,...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη,...

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γεραπετρίτης για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Το έργο δε θα σταματήσει εξαιτίας της Τουρκίας»

Ο ΥΠΕΞ διαχώρισε τη γεωπολιτική οπτική του ζητήματος από...

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο μικρός Παναγιώτης δολοφονήθηκε – Παραδόθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Αμαλιάδας. Σε εγκληματική...

Όταν οι influencers «συνταγογραφούν», οι έφηβοι «νοσούν» από παραπληροφόρηση

Νέα έρευνα αποκαλύπτει την έκταση της παραπληροφόρησης μέσω των...