Βραβεύσεις φοιτητών από το Ίδρυμα «Έλλη Αλεξίου» του Δήμου Χερσονήσου

Ημερομηνία:

Συνολικά 140 μαθήτριες και μαθητές του Δήμου Χερσονήσου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, βράβευσε το Ίδρυμα «Έλλη Αλεξίου» του Δήμου Χερσονήσου.

Η τελετή βράβευσης, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων και αφορούσε μαθήτριες και μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και από τα 7 Λύκεια του Δήμου Χερσονήσου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, η πρόεδρος του Ιδρύματος «Έλλη Αλεξίου» κ. Αικατερίνη Μουντράκη, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χερσονήσου, εκπρόσωποι φορέων και κόσμος. Και οι 140 εισακτέοι έλαβαν επαίνους για την εισαγωγή τους, καθώς κι ένα βιβλίο για το έργο των Αλεξίου, ως επιπλέον δώρο.

Οι 4 πρώτοι σε επιδόσεις πανελλήνιων εξετάσεων φοιτητές επίσης (ένας από κάθε ομάδα προσανατολισμού), έλαβαν ακόμα ως δώρο ένα laptop για την υποστήριξη και βοήθεια στις σπουδές τους.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους, ενώ συνεχάρη της μαθήτριες και τους μαθητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο κ. Δοξαστάκης αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία, της γνώσης, της μόρφωσης, αλλά και της Παιδείας συνολικότερα, ενώ τόνισε την ανάγκη εκπαίδευσης κι εξειδίκευσης της νέας γενιάς σε ένα ανταγωνιστικό, παγκόσμιο περιβάλλον και σε έναν δήμο που αντιμετωπίζει συνεχώς νέες προκλήσεις κι έχει ανάγκη από καταρτισμένους, νέους ανθρώπους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε...

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ, λίγο πριν από τον κόμβο του...

«Σφίγγει ο κλοιός» στα Βορίζια: Συνελήφθη 51χρονος...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 51χρονος στη Μεσαρά,...

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε...

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ, λίγο πριν από τον κόμβο του...

«Σφίγγει ο κλοιός» στα Βορίζια: Συνελήφθη 51χρονος...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 51χρονος στη Μεσαρά,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...