Η ανακοίνωση του συλλόγου διδασκόντων ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Η ανακοίνωση του συλλόγου με αφορμή το ζήτημα των σχολικών εγκαταστάσεων, μήνες μετά την κατολίσθηση στον αύλειο χώρο

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου ουδέποτε ερωτήθηκε από οποιονδήποτε για την παραμονή ή όχι της σχολικής μονάδας στις εγκαταστάσεις της 2ης ΣΑΕΚ στις Γούρνες Ηρακλείου μέχρι το πέρας της σχολικής χρονιάς.

Επίσης αναμένουμε την άμεση, προσωρινή μετεγκατάσταση μας σε ασφαλή και κατάλληλο χώρο που δεν θα δυσχεραίνει την εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα περιμένουμε από την πολιτεία να επιταχύνει τις ενέργειες για την ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου στην περιοχή των Δειλινών που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών και εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής.

Τέλος, ευχαριστούμε την διοίκηση της 2ης ΣΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Βαρδαλαχάκη Ιωάννη για την φιλοξενία στις κτιριακές της εγκαταστάσεις και την πολύτιμη βοήθειά του σε οτιδήποτε του έχει ζητηθεί έως και σήμερα από το σχολείο μας αλλά η προσωρινή αυτή λύση υποβαθμίζει την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού και επιστημονικού έργου των εκπαιδευτικών και μειώνει σημαντικά την ανάπτυξη των γνωστικών, μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών διότι η κτιριακή υποδομή της σχολής δεν είναι κατασκευασμένη ώστε να καλύψει τις ανάγκες μιας ΣΜΕΑΕ».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με κεντρικό σύνθημα «Είναι στο χέρι μου»...

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και κοινό στόχο την προστασία...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Διάκριση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό...

Στο επίκεντρο το στεγαστικό πρόβλημα του σεισμόπληκτου 1ου Δημοτικού...

Με κεντρικό σύνθημα «Είναι στο χέρι μου»...

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και κοινό στόχο την προστασία...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Διάκριση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό...

Στο επίκεντρο το στεγαστικό πρόβλημα του σεισμόπληκτου 1ου Δημοτικού...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Η αναφορά στο τουρκολιβυκό μνημόνιο, τα μηνύματα σε Αγκυρα – Τρίπολη

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε χάρτη επί του οποίου αποτυπώνονται τόσο...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια: Σε εξέλιξη η 24ωρη απεργία των λιμενεργατών σε 21 χώρες

Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Δράσης...

Εορτολόγιο 30 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...