Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ημερομηνία:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ένοχη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Ομόφωνα ένοχη για τις ανθρωποκτονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η εισαγγελέας πρότεινε μάλιστα να μην της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και και να καταδικαστεί δύο φορές σε ισόβια κάθειρξη.

Καταδίκη για τα τρία της παιδιά
Η μητέρα από την Πάτρα η οποία εκτίει ήδη ποινή ισόβιας κάθειρξης με βάση την πρωτόδικη απόφαση για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας έγινε η πρώτη γυναίκα στη χώρα μας η οποία καταδικάζεται για τους φόνους και των τριών παιδιών της.

Η ίδια μέχρι την τελευταία στιγμή υποστήριξε ότι δεν ειναι εκείνη που αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της .Υπερασπιστικός ισχυρισμός που εκ του αποτελέσματος δεν έγινε δεκτός από τους δικαστές και τους ενόρκους οι οποίοι την κήρυξαν ένοχη για δύο ανθρωποκτονίες με πρόθεση.

Η απαγγελία της απόφασης έγινε σε γεμάτη από κόσμο αίθουσα στην οποία από νωρίς είχε φτάσει και κόσμος για να παρακολουθήσει την έκβαση της δίκης για μια υπόθεση που είχε σοκάρει η αποκάλυψη της την κοινή γνώμη.

Στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης
Στο πλευρό της Ρούλας Πισπιριγκου και σήμερα βρέθηκε η οικογένεια της, ενώ στις πίσω θέσεις του ακροατηρίου βρέθηκε και σήμερα ο πρώην σύζυγός της κατηγορουμένης και πατέρας των τριών παιδιών της Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος παρίσταται και σε αυτή στη δική απέναντι από την κατηγορούμενη ως υποστήριξη της κατηγορίας για την τιμωρία της.

Αυτή την ώρα οι δικαστές διασκέπτονται για την τελική ποινή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και...

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...

Στο τραπέζι η 13η σύνταξη αλλά στο...

Ενα από τα επικρατέστερα σενάρια προβλέπει την αύξηση του...

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και...

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...

Στο τραπέζι η 13η σύνταξη αλλά στο...

Ενα από τα επικρατέστερα σενάρια προβλέπει την αύξηση του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μάλια: Νεκρός ο 20χρονος Ιταλός που αγνοούνταν στη θάλασσα – Τραγικός επίλογος στις έρευνες

Η σορός του 20χρονου Ιταλού τουρίστα εντοπίστηκε σε παραλία...

Ονοματοδοσία «Οδού Αποδήμων Κρητών» Ευχαριστήριο Δήμου Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες...

Δήμος Αμαρίου : Ακύρωση Αγώνων Στίβου 15α Μαράκεια

Στο πλαίσιο της Απόφασης Δημάρχου περί κήρυξης τοπικού πένθους...

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται χωρίς εναέρια βοήθεια η μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Οι ισχυροί άνεμοι αποτρέπουν τη συνδρομή εναέριων μέσων στο...