ΚΚΕ : Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για το νέο έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα

Ημερομηνία:

Το ΚΚΕ καταδικάζει το νέο αποτρόπαιο έγκλημα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ στη Γάζα, που έχει οδηγήσει σε τουλάχιστον 350 νεκρούς Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους δεκάδες γυναίκες και παιδιά, μέσα σε λίγες ώρες. Χωρίς προειδοποίηση και εν μέσω “εκεχειρίας”, οι εγκληματίες του Ισραήλ ξεκίνησαν, μέσα στη νύχτα, να βομβαρδίζουν ταυτόχρονα τον Βορρά, τον Νότο και τις κεντρικές περιοχές της πολύπαθης Γάζας, ισοπεδώνοντας πολυκατοικίες μέσα στις οποίες κοιμούνταν οικογένειες, τη στιγμή που οι ΗΠΑ εξαπολύουν νέο γύρο ολέθρου στη Μ. Ανατολή, με χτυπήματα στην Υεμένη, στοχεύοντας και στο Ιράν.

Οι μάσκες πέφτουν και αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι πραγματικός στόχος του Ισραήλ και των συμμάχων του είναι ο αφανισμός του παλαιστινιακού λαού από την περιοχή και ο ενταφιασμός της προοπτικής δημιουργίας ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις Τραμπ, που ουσιαστικά προμήνυαν τη σημερινή σφαγή. Αποδεικνύεται επίσης ο πραγματικός χαρακτήρας των δήθεν “εκεχειριών” και “ειρηνευτικών συμφωνιών” που υπογράφονται με το “πιστόλι στον κρόταφο” των λαών.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης που συνεχίζει να στηρίζει το κράτος-δολοφόνο και να αναβαθμίζει τις σχέσεις και τις μπίζνες μαζί του, καθώς μόλις την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με αντικείμενο την ηλεκτρική διασύνδεση.

Ο λαός της Παλαιστίνης δεν είναι μόνος του! Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη από τον ελληνικό λαό και η απαίτηση για να πάψει κάθε συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ, να αναγνωρίσει η Ελλάδα το ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής που οι κυβερνήσεις κρατούν κλεισμένη στα συρτάρια από το 2015.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...

ΚΚΕ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την Παγκόσμια...

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη αλτρουισμού, λαϊκής αλληλεγγύης...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...

ΚΚΕ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την Παγκόσμια...

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη αλτρουισμού, λαϊκής αλληλεγγύης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για παράνομο αποστακτήριο και συσκευαστήριο αλκοολούχων ποτών.

Από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης της Διεύθυνσης...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός για το θάνατο του Μάνου Φραγκιαδουλάκη

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Μάνου Φραγκιαδουλάκη, μιας...

Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μάνος Φραγκιαδουλάκης

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - Απεβίωσε...