Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για τους θανάτους Μαλένας & Ίριδας – Η αντίδρασή της

Ημερομηνία:

Δύο φορές ισόβια είναι η ετυμηγορία του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε ομόφωνα ενοχή για τις δύο ανθρωποκτονίες σε βάρος των παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Με την απόφαση αυτήν έκλεισε ο κύκλος των πρωτοδικών δικαστηρίων για τις δολοφονίες των παιδιών της, η οποία έχει πλέον καταδικαστεί συνολικά τρεις φορές σε ισόβια κάθειρξη, μία για κάθε ανθρωποκτονία των τριών κοριτσιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ασκήσει και κατά αυτής της απόφασης έφεση για να κριθεί και από ανώτερο δικαστήριο.

Καταδίκη

Η μητέρα από την Πάτρα, η οποία εκτίει ήδη ποινή ισόβιας κάθειρξης με βάση την πρωτόδικη απόφαση για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, έγινε η πρώτη γυναίκα στη χώρα η οποία καταδικάζεται για τους φόνους και των τριών παιδιών της.

Μέχρι την τελευταία στιγμή υποστήριξε ότι δεν είναι εκείνη που αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της, υπερασπιστικός ισχυρισμός που εκ του αποτελέσματος δεν έγινε δεκτός από τους δικαστές και τους ενόρκους οι οποίοι την κήρυξαν ένοχη για δύο ανθρωποκτονίες με πρόθεση.

Στη δικαστική αίθουσα, η οποία ήταν κατάμεστη, στις πίσω θέσεις του ακροατηρίου βρέθηκε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος παρίσταται απέναντι από την κατηγορούμενη ως υποστήριξη της κατηγορίας για την τιμωρία της.

Η αντίδραση Πισπιρίγκου

«Από την αρχή πίστευα σε μια δίκαιη δίκη και όχι σαν μια δίκη σαν της Τζωρτζίνας. Θα συνεχίσω να λέω για την αθωότητά μου. Θα συνεχίσω να λέω ότι όλοι αυτοί οι ιατροδικαστές, δεν γίνεται να έκαναν λάθη στα δικά μου τα παιδιά. Εσείς όλοι θα γυρίσετε στα παιδιά σας. Εγώ θα γυρίσω πάλι εδώ. Κοιτάξτε τες γιατί θα σας στοιχειώνουν για άλλη μια φορά» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αντιδρώντας στην απόφαση.

Παράλληλα, έστρεψε τα «πυρά» της κατά της εισαγγελέως, λέγοντας: «Όταν κάνουμε εισαγγελικές προτάσεις οφείλουμε να είμαστε διαβασμένοι. Άμοιρες Ιφιγένειας, να λέτε άλλους. Γιατί η Ιφιγένεια δεν θυσιάστηκε. Την Ιφιγένεια την πήγε ο πατέρας της ο Αγαμέμνονας και όχι η μητέρα της η Κλυταιμνήστρα και θυσιάστηκε και έγινε ιέρεια. Διαβάζουμε τον Όμηρο και δεν λέμε τίτλους για τις τηλεοράσεις».

«Θα το φτάσω μέχρι τέλους για να δικαιωθούν οι κόρες μου» ήταν τα τελευταία της λόγια προτού οδηγηθεί ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα –...

Ο εργάτης φέρεται να εκτελούσε απαραίτητες επισκευές σε ένα...

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η...

Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας...

Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα –...

Ο εργάτης φέρεται να εκτελούσε απαραίτητες επισκευές σε ένα...

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η...

Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα – Καταπλακώθηκε από φορτηγό

Ο εργάτης φέρεται να εκτελούσε απαραίτητες επισκευές σε ένα...

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγωγή του 54χρονου και της συζύγου στις φυλακές

Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας...

Συναυλία Metallica: Υπερυψωμένη πλατφόρμα για ΑμεΑ και γιλέκα δόνησης για κωφά και βαρήκοα άτομα

Οι παροχές των διοργανωτών για την προσβασιμότητα των εμποδιζόμενων...

Δύο συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων, κατασχέθηκαν 43 σκληροί δίσκοι με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης

Αστυνομική επιχείρηση «Broken chain» για την καταπολέμηση της πορνογραφίας...