Θεσμική Σύσκεψη Φορέων Για το Κολυμβητήριο Χανίων

Ημερομηνία:

Θεσμική σύσκεψη φορέων για το έργο της «Ανακατασκευής & Ενεργειακής Αναβάθμισης του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων»

Θεσμική σύσκεψη του συνόλου των φορέων, που εμπλέκονται επίσημα στο θέμα της «Πλήρους Ανακατασκευής και Ενεργειακής Αναβάθμισης του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/03/2025, με πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν, οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας «ΤΟΞΟ ΑΕΤΕ» κύριοι Χαράλαμπος Παντελάκης και Μιχάλης Πολυχρονάκης, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Α.Κ. Χανίων, κ. Μανόλης Κουριδάκης , ενώ ο Ν.Ο.Χ. εκπροσωπήθηκε από τους κ. Γιώργο Μαραγκάκη (Γενικό Γραμματέα) και Νίκο Κουριδάκη (Έφορο Τμήματος ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ).

Στη διάρκεια της συνάντησης αυτής, η οποία διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας, συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου, με την υπογραφή της σύμβασης του – εντός των επόμενων ημερών – αλλά και την έναρξη των εργασιών υλοποίησης, προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του.

Κοινή πεποίθηση είναι το έργο να υλοποιηθεί ανεμπόδιστα με το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφάλειας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η αρτιότητα της κατασκευής και να παραδοθεί μια άριστη σε όλα τα επίπεδα αθλητική εγκατάσταση, στην «οικογένεια» του υγρού στίβου των Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φωτιά στο Βάθυ Λασιθίου – Μήνυμα από...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθύ στον...

Λειτουργία 13 Νέων Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ)...

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε την ένταξη στο...

Φωτιά στο Βάθυ Λασιθίου – Μήνυμα από...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθύ στον...

Λειτουργία 13 Νέων Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ)...

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε την ένταξη στο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ – Απορρίφθηκαν πέντε και ένα αποσύρθηκε

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...

Φωτιά στο Βάθυ Λασιθίου – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθύ στον...

Λειτουργία 13 Νέων Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Κρήτη Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε την ένταξη στο...

Ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων από την Περιφέρεια Κρήτης

Την ένταξη του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 9ου Δημοτικού Σχολείου...