Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στα Λιβάδια Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
6 Απριλίου 2025

Το πρωί της Κυριακής Ε΄ Νηστειών, 6ης Απριλίου 2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Μαρίνης Λιβαδίων Μυλοποτάμου, όπου τελέσθηκε και το 40/ήμερο Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Δημητρίου Κλάδου, ιατρού, υιού του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Αντωνίου Κλάδου.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, για τον μακαριστό ιατρό ομίλησαν ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος, ο οποίος ανακοίνωσε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ονοματοδοσία του γηπέδου Λιβαδίων ως «Γήπεδο Δημήτριος Κλάδος», εις τιμήν και μνήμην του εκλιπόντος, καθώς και μέλος της οικογένειας του μακαριστού.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Πρόδρομος επίσης αναφέρθηκε με θερμούς λόγους στην πολύτιμη προσφορά, παρουσία και μαρτυρία του μακαριστού ιατρού Δημητρίου Κλάδου, ο οποίος διακρίθηκε πρώτα ως άνθρωπος και έπειτα ως επιστήμονας και ιατρός, ευρισκόμενος πάντοτε δίπλα στον πόνο και τις αγωνίες των ανθρώπων με διάθεση βοήθειας και προσφοράς.

Στο Ιερό Μνημόσυνο μετείχε πλήθος ανθρώπων από ολόκληρη την Κρήτη και εκτός αυτής, καθώς ο μακαριστός Δημήτριος Κλάδος υπήρξε πρόσωπο αγαπητό στην ευρύτερη κοινωνία, ενώ παρέστησαν ο Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Εμμανουήλ Χνάρης, ο Αντιπεριεφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. Μιχαήλ Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος και Αντιδήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηρακλείου και πολλοί ιατροί συνάδελφοι του εκλιπόντος.
Ακολούθησε, από πλευράς της οικογενείας, φιλοξενία προς όλους τους ανθρώπους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι : Πολιτιστικό Καλεντάρι Δήμου Αγίου Νικολάου...

Με παραδοσιακά πανηγύρια, θεσμοθετημένες εκδηλώσεις, χορευτική παράσταση στην πλαζ...

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλός σήμερα Σάββατο 16...

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Λασίθι : Πολιτιστικό Καλεντάρι Δήμου Αγίου Νικολάου...

Με παραδοσιακά πανηγύρια, θεσμοθετημένες εκδηλώσεις, χορευτική παράσταση στην πλαζ...

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλός σήμερα Σάββατο 16...

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 16 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 16 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Λασίθι : Πολιτιστικό Καλεντάρι Δήμου Αγίου Νικολάου Σάββατο 16 – Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025

Με παραδοσιακά πανηγύρια, θεσμοθετημένες εκδηλώσεις, χορευτική παράσταση στην πλαζ...

Γιατί ο Δεκαπενταύγουστος ονομάζεται «Πάσχα του Καλοκαιριού»

Για τον ελληνικό λαό, η Κοίμηση της Θεοτόκου δεν...