Κρήτη:Στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας κ.Βάμβουκα σχετικά με τη καθολική εφαρμογή του ωραρίου μαζικής εστίασης έως τις 04.00 για τις κοινωνικές εκδηλώσεις

Ημερομηνία:

Με αφορμή την ανακοίνωση του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου (ΣΕΕΔΝΗ) σχετικά με τη καθολική εφαρμογή του ωραρίου μαζικής εστίασης έως τις 04.00 για τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, κ. Μιχάλης Βάμβουκας δηλώνει την απόλυτη στήριξη του.

Ακολούθως παραθέτουμε την ανακοίνωση του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου που υπογράφει η Πρόεδρος του, κα Μαρία Αντωνακάκη.

«Στα πλαίσια λειτουργίας των επιχειρήσεων των καταστημάτων μαζικής εστίασης για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι – βαφτίσια κλπ) και με δεδομένο τη προστασία του εργατικού δυναμικού που εργάζεται στις επιχειρήσεις, για να διασφαλιστεί η νόμιμη και εντός ωραρίου εργασίας των εργαζόμενων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου (ΣΕΕΔΝΗ) σήμερα Τρίτη 8.04 όπου αποφάσισαν καθολικά το ωράριο λειτουργίας των εκδηλώσεων να μην υπερβαίνει τις 4.00 π.μ.

Την παρούσα συμφωνία υπέγραψαν ομόφωνα όλοι οι επιχειρηματίες των χώρων μαζικής εστίασης – κοινωνικών εκδηλώσεων του νομού Ηρακλείου.

Την εφαρμογή του παραπάνω ωραρίου την αποφάσισε ομόφωνα και ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Χανίων και Ρεθύμνης όπου ήδη την εφαρμόζει.

Παράλληλα ο σύνδεσμος καλεί όλους τους διοργανωτές εκδηλώσεων να σεβαστούν την τήρηση του ωραρίου με σεβασμό προς στους εργαζόμενους και τους πελάτες τους.

Η παραπάνω συμφωνία θα κοινοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στα σωματεία Κρητικών Καλλιτεχνών και Μουσικών Παραγωγών (Dj), ενώ η τήρηση της συμφωνίας επίσημα θα εφαρμοστεί από τις 20 Απριλίου.
Η Πρόεδρος ΣΕΕΔΝΗ
Μαρία Αντωνακάκη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

Δικαστικές εξελίξεις στην Κρήτη για τη μοναστηριακή...

Ελεύθερος με εγγυοδοσία 50.000 ευρώ ο 49χρονος δικηγόρος Χανίων,...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

Δικαστικές εξελίξεις στην Κρήτη για τη μοναστηριακή...

Ελεύθερος με εγγυοδοσία 50.000 ευρώ ο 49χρονος δικηγόρος Χανίων,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 3χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαριστική η εικόνα που παρουσίαζε το άψυχο σώμα του. Στην...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

Αγρότες: «Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις» – Η απόφαση του συντονιστικού Νίκαιας εν όψει Σερρών

Την Πέμπτη συνεδριάζει στον Λευκώνα Σερρών η Πανελλαδική Επιτροπή...

Στεγαστικό: Όλο το σχέδιο για περισσότερα και φθηνότερα ενοικιαζόμενα σπίτια

Νέα δέσμη μέτρων που αναμένεται να υλοποιηθούν τους πρώτους...