Τη μνήμη της μητέρας τους, Μαρίκας Μητσοτάκη, που σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή, τίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη
Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η Μαρίκα Μητσοτάκη «έφυγε» από τη ζωή, στις 6 Μαϊου 2012 και η κόρη της, Ντόρα Μπακογιάννη και ο γιος της Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας τους, προχωρώντας σε αναρτήσεις.
Μια φωτογραφία της μητέρας του Μαρίκας Μητσοτάκη συνοδευόμενη από ένα συγκινητικό σχόλιο δημοσίευσε στα social media ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με αφορμή την συμπλήρωση δεκατριών χρόνων από το θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκης, ο Κυριάκος Μητσότακης σχολίασε: «Σαν σήμερα έφυγε η μητέρα μου. Πρόλαβε, όμως, να παραδώσει τη δική της σκυτάλη αγάπης και χαράς που περνά από γενιά σε γενιά. Την θυμάμαι υπερήφανη στην αποφοίτησή μου. Όπως σύντομα θα καμαρώνω και εγώ στην αποφοίτηση των τριών εγγονιών της. Η μνήμη της θα συνοδεύει πάντα τις πιο τρυφερές στιγμές μας».
Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, σχολιάζοντας στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Μαμά μου, πόσο μου λείπεις! Πόσο τυχεροί είναι όσοι έχουν ακόμη τις μαμάδες τους!»