Δήμος Ηρακλείου:Με συναρπαστικό τελικό ολοκληρώθηκε το τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης» στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Αλικαρνασσού

Ημερομηνία:

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών – εργαζομένων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30/5, το τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης», που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού.

Το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου είναι από τα μεγαλύτερα εργασιακά τουρνουά που διοργανώνονται από Ο.Τ.Α στη χώρα μας και στους αγώνες που ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2024, συμμετείχαν 39 ομάδες με 634 αθλητές. Στο πρωτάθλημα διεξήχθησαν περίπου 300 παιχνίδια με επίσημους διαιτητές και κριτές και την απαραίτητη ιατρική επίβλεψη.

Στον μεγάλο και συναρπαστικό τελικό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/5 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού, πρωταθλήτρια αναδείχτηκε ομάδα του ROUSSAKIS BC κερδίζοντας την ομάδα των Παλαιμάχων του ΟΦΗ.

Τα μετάλλια απένειμε ο Αντιδήμαρχος Άθλησης και Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης ενώ σε δήλωσή του ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και τη συνεργασία που είχε μαζί τους τελευταίους μήνες: «Νιώθω πραγματικά συγκίνηση, γιατί καταφέραμε όχι μόνο να ξεκινήσουμε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά και να το ολοκληρώσουμε με μεγάλη επιτυχία αφού δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα στην διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους.

Ευχαριστώ τους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων για τον επαγγελματισμό τους, καθώς αντιμετώπισαν την διοργάνωση, ως ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, τους γιατρούς που χωρίς την συμβολή τους, δε θα γινόταν ποτέ αυτή η διοργάνωση και τους συνεργάτες μου, που ήταν εκεί για ότι χρειάστηκε , αφού εργάστηκαν σκληρά για να ξεκινήσει και να τελειώσει ομαλά όλη αυτή η προσπάθεια. Τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα του ROUSSAKI για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και στους φιναλίστ παλαίμαχους του ΟΦΗ για την εξαιρετική προσπάθεια».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στρογγυλή Τράπεζα για τη διαχείριση των νησιωτικών...

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026, 15:00–18:00, στο ΞΕΝΙΑ Εκδήλωση στο πλαίσιο...

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα ...

Παρασκευή 30 -10-2026 έως την Πέμπτη 12-11-2026 Η Περιφέρεια Κρήτης...

Στρογγυλή Τράπεζα για τη διαχείριση των νησιωτικών...

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026, 15:00–18:00, στο ΞΕΝΙΑ Εκδήλωση στο πλαίσιο...

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα ...

Παρασκευή 30 -10-2026 έως την Πέμπτη 12-11-2026 Η Περιφέρεια Κρήτης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στρογγυλή Τράπεζα για τη διαχείριση των νησιωτικών μνημείων και το μέλλον των νέων αρχαιολόγων

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026, 15:00–18:00, στο ΞΕΝΙΑ Εκδήλωση στο πλαίσιο...

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

Παρασκευή 30 -10-2026 έως την Πέμπτη 12-11-2026 Η Περιφέρεια Κρήτης...

Τα Χανιά στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για την Ανακουφιστική Φροντίδα

Επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας από την Ελλάδα και το...