Ολοκληρώθηκε το Beyond Business από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ

Ημερομηνία:

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) καινοτόμησε για μια ακόμη φορά και ολοκλήρωσε την πρωτοβουλία “Beyond Business”, προσφέροντας στις φοιτήτριες και τους φοιτητές του μια σειρά διαδραστικών διαλέξεων σε θέματα ευρύτερης παιδείας.

To “Beyond Business” είναι ένα πρόγραμμα δράσεων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των προπτυχιακών φοιτητών / φοιτητριών που αναζητούν γνώση και ενίσχυση των ικανοτήτων /δεξιοτήτων τους σε σύγχρονα θέματα ευρύτερης παιδείας ανεξάρτητα από το αντικείμενο των σπουδών τους (διοίκηση επιχειρήσεων, διοίκηση τουρισμού).

Στην πρώτη του εφαρμογή κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με επιτυχία ένα πρόγραμμα διαλέξεων από εξαιρετικούς επιστήμονες και επαγγελματίες σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης, ψυχολογίας, άθλησης / υγείας και ιστορίας. Πιο αναλυτικά, οι φοιτήτριες/ φοιτητές του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να υποδεχθούν και να μάθουν από τις/τους (με βάση την ημερολογιακή σειρά διαλέξεων):

• κ. Μιχάλη Καθαράκη, Δρ. Καινοτομίας, Δ/ντς ΚΕΚ Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε διάλεξη με τίτλο “Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)”
• κα. Κέλλυ Ψυλλάκη, Ψυχολόγο (MSc, BSc), Υπεύθυνη Σ.Κ.Ε.Π.Ψ.Υ, σε διάλεξη με τίτλο “Διαχείριση Άγχους”
• κα. Τόνια Μανωλακάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Πρωταθλήτρια Στίβου, Υπεύθυνη Pilates by Tonia, σε διαδραστική διάλεξη με τίτλο “Άσκηση, Ορθοσωμία, Ευρωστία και Υγεία”

• κ. Γιώργο Τσερεβελάκη, Δρ. Μεσαιωνικής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας, Διδάσκοντα στην Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, σε μια δράση εκτός αίθουσας με τίτλο “Ιστορικός Περίπατος στα Τείχη του Ηρακλείου”.
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ ευχαριστεί θερμά όλες/ όλους τους εισηγητές για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή στην πρωτοβουλία “Beyond Business” και για την πρόθεσή τους να βοηθήσουν το Τμήμα να προσφέρει σε φοιτήτριες / φοιτητές την ευκαιρία να αναπτυχθούν και σε αντικείμενα ευρύτερης παιδείας.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ είναι ένα δυναμικό ακαδημαϊκό τμήμα με δυο προχωρημένες κατευθύνσεις (διοίκηση επιχειρήσεων και διοίκηση τουρισμού), που μέσα από διαδικασίες φοιτητοκεντρικής μάθησης και δράσεις σύνδεσης με την αγορά εργασίας, συμβάλλει στην ανάπτυξη σύγχρονων στελεχών διοίκησης σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης :Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων Α.ΜΕ.Α...

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων Α.ΜΕ.Α. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης ...

Η Εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης :Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων Α.ΜΕ.Α...

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων Α.ΜΕ.Α. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ...

Δήμος Ηρακλείου : Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Οκτωβρίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 12:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει 13χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Το 13χρονο αγόρι έχει μεταφερθεί σε ΜΕΘ με βαρύτατες...