Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου: Το σοβαρό στεγαστικό πρόβλημα μειώνει τα τμήματα!

Ημερομηνία:

Τί αναφέρει ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Οξύνονται τα προβλήματα στέγασης στο Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου. Το αποτέλεσμα είναι ο Σύλλογος Διδασκόντων να αποφασίσει τη δημιουργία δύο τμημάτων αντί για τριών, από τη νέα σχολική χρονιά.
“Δυστυχώς, στο διαρκές και πάγιο αίτημα, εδώ και 34 χρόνια, της σχολικής κοινότητας για σύγχρονη, λειτουργική και αξιοπρεπή στέγαση δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς” επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται ακόμα: “Η όποια λύση έχει δρομολογηθεί στο πιεστικό ζήτημα της στέγασης δεν αφορά το παρόν αλλά το προσεχές μέλλον”.

Ολόκληρο το ενημερωτικό σημείωμα του Συλλόγου Διδασκόντων έχει ως εξής:

“Το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους μαθητές, αλλά και τους γονείς που επέλεξαν να εμπιστευτούν σ’ αυτό τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση των παιδιών τους.
Στους επιτυχόντες εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας για εποικοδομητική παρουσία στο νέο σχολικό περιβάλλον.
Στους επιλαχόντες και μη επιτυχόντες ευχόμαστε καλή πρόοδο στο σχολείο αναφοράς τους και τους προτρέπουμε να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για την τέχνη και ιδιαίτερα για τη μουσική μέσα από τους φορείς και τα πολιτιστικά σωματεία της πόλης μας.
Μέσα από μια βασανιστική και επίπονη διαδικασία, τηρώντας τη σχετική νομοθεσία και λαμβάνοντας υπόψη, κατά κύριο λόγο την κτιριακή υποδομή και τις αναγκαίες προϋποθέσεις εξασφάλισης της εύρυθμης και ασφαλούς λειτουργίας του Σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να προτείνει τη δημιουργία δύο (2) τμημάτων αντί τριών (3) για το σχολικό έτος 2025-2026.
Δυστυχώς, στο διαρκές και πάγιο αίτημα, εδώ και 34 χρόνια, της σχολικής κοινότητας για σύγχρονη, λειτουργική και αξιοπρεπή στέγαση δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς.
Η όποια λύση έχει δρομολογηθεί στο πιεστικό ζήτημα της στέγασης δεν αφορά το παρόν αλλά το προσεχές μέλλον”.

 

ΠΗΓΗ: Cretalive

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έξι τραυματίες εκ...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον...

Ο ΕΟΤ ενισχύει τη διεθνή προβολή της...

Τηλεοπτικές εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση στο Ηνωμένο Βασίλειο και...

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έξι τραυματίες εκ...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον...

Ο ΕΟΤ ενισχύει τη διεθνή προβολή της...

Τηλεοπτικές εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση στο Ηνωμένο Βασίλειο και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Market Pass: Στα σκαριά νέος κύκλος από το φθινόπωρο – Ποιοι εξετάζεται να λάβουν την ενίσχυση

Ο σχεδιασμός προβλέπει μηνιαία στήριξη από περίπου 40 ευρώ...

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έξι τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά – ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον...

Χωροταξικό: Τι αλλάζει με το νέο ειδικό πλαίσιο για τον τουρισμό

Το Χωροταξικό για τον Τουρισμό αποτελεί ένα εθνικό σχέδιο...

Ο ΕΟΤ ενισχύει τη διεθνή προβολή της Κρήτης μέσω του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV

Τηλεοπτικές εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση στο Ηνωμένο Βασίλειο και...