Δήμος Χερσονήσου:Σχεδόν 2 χιλιόμετρα νέων δικτύων ύδρευσης τρίτης γενιάς από τη ΔΕΥΑΧ

Ημερομηνία:

Σε ένα έργο υψηλής σπουδαιότητας και βελτίωσης των υπηρεσιών ύδρευσης, προχωρά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χερσονήσου.

Ειδικότερα, υπογράφτηκε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χερσονήσου, σύμβαση για το έργο «κατασκευή εξωτερικού δικτύου τροφοδοσίας της δεξαμενής ύδρευσης του Οικισμού των Πάνω Γουβών με το δίκτυο μεταφοράς ύδατος του Διυλιστηρίου “Αποσελέμη” και αντικατάσταση παλαιών δικτύων ύδρευσης στον Οικισμό Κάτω Γουβών κατά τμήματα». Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη και του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας «ΜΑΡΜΙΔΟΜΗ Α.Ε.» κ. Μιχαήλ Μαραγκάκη.

Το έργο, συνολικής αξίας 73.440,20 ευρώ, περιλαμβάνει την αναβάθμιση και αντικατάσταση συνολικά 1.730 μέτρων δικτύου ύδρευσης με σύγχρονους σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς, υψηλής αντοχής και αξιοπιστίας. Η υλοποίηση του έργου θα συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων παλαιότητας και διαρροών στο υφιστάμενο δίκτυο, στη βελτίωση της ποιότητας πόσιμου νερού στις περιοχές των Πάνω και Κάτω Γουβών, στην ενίσχυση της πυρασφάλειας με την εγκατάσταση πυροσβεστικών κρουνών, αλλά και στην ομαλή διασύνδεση με το διυλιστήριο του φράγματος Αποσελέμη.

«Η υπογραφή της εν λόγω σύμβασης αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στους οικισμούς των Γουβών, αλλά και ευρύτερα στο Δήμο» ανέφερε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης για να προσθέσει:

«Με την αντικατάσταση των δικτύων με νέα δίκτυα τρίτης γενιάς, δίνουμε ποιοτική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και εγγυόμαστε ασφαλές, καθαρό νερό για όλους τους κατοίκους. Η Δημοτική Αρχή παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για έργα ουσίας, με σεβασμό στο περιβάλλον και με όραμα για το μέλλον».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...