Ηράκλειο:Τη σύμβαση για την κατασκευή πλατείας στο Αμμούδι υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή της πλατείας στον οικισμό Αμμούδι, ένα έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 530.000 από το Τοπικό Πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) LEADER/CLLD Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με την ολοκλήρωση του έργου ο οικισμός Αμμούδι θα αποκτήσει μία σύγχρονη λειτουργική πλατεία που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων του οικισμού και σε συνδυασμό με την με την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, θα αποτελέσουν έναν ολοκληρωμένο δημόσιο χώρο αναψυχής και εκδηλώσεων στον οικισμό.

Στα 2000 μέτρα της πλατείας θα διαμορφωθούν χώροι πρασίνου, αναψυχής, παιδική χαρά, προσβάσεις κατάλληλες για άτομα με αναπηρίες (ράμπες ΑμεΑ, οδεύσεις τυφλών) ενώ θα τοποθετηθεί αστικός εξοπλισμός.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου, του Διοικητικού Συμβουλίου του οικισμού καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, τους οποίους ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ενημέρωσε για την εκτέλεση του έργου της πλατείας καθώς και για την αποπεράτωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η κρητική διατροφή και ο υγιεινός τρόπος...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαρτίου στο...

Oxford Economics: Ωφελημένη τουριστικά η Ελλάδα από...

Περί τα 28 εκατ. ταξίδια από τη Μέση Ανατολή...

Η κρητική διατροφή και ο υγιεινός τρόπος...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαρτίου στο...

Oxford Economics: Ωφελημένη τουριστικά η Ελλάδα από...

Περί τα 28 εκατ. ταξίδια από τη Μέση Ανατολή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η κρητική διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής στο επίκεντρο εκδήλωσης στις ΗΠΑ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαρτίου στο...

Το ΣτΕ είπε «ναι» στον γάμο και στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Σύμφωνες με το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ είναι οι...

Oxford Economics: Ωφελημένη τουριστικά η Ελλάδα από τον πόλεμο

Περί τα 28 εκατ. ταξίδια από τη Μέση Ανατολή...

Αρχαία μυστικά: Δύο αγγεία αποκαλύπτουν τον ρόλο του ψαρέματος στη Μυκηναϊκή κοινωνία

Από τη Νάξο έως τον Κύνο: Τα αρχαιολογικά ευρήματα-κλειδιά Για...