Οι viral Κρητικές γιαγιάδες ξαναχτυπούν και τα βάζουν με το… χαζόGPT – Δείτε το νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτυγχάνει να καταλάβει την κρητική νοοτροπία, προτείνοντας μέχρι και την αντικατάσταση του πιλαφιού με… σούσι.

Με ένα ακόμη ευρηματικό και χιουμοριστικό βίντεο, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει δυναμικά στα social media, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη φήμη του ως μία από τις πιο δημιουργικές αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Στο νέο σποτ που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του «Ημιμαραθωνίου Κρήτης» στο Facebook οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες πρωταγωνιστούν ξανά, αυτή τη φορά σε μια απολαυστική «μονομαχία» με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η ιστορία ξεκινά όταν η γιαγιά Αγγέλα επιχειρεί να συνομιλήσει με το… «χαζόGPT», το οποίο αδυνατεί να καταλάβει τον τρόπο σκέψης, το χιούμορ και την καθημερινότητα της Κρήτης.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από κωμικές παρεξηγήσεις: από αποτυχημένες προσπάθειες ψηφιακής ανανέωσης της εμφάνισής της και προβλήματα αναγνώρισης, μέχρι την αδιανόητη πρόταση να αντικατασταθεί το παραδοσιακό κρητικό πιλάφι με… σούσι.

Δείτε το απολαυστικό σποτ:

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια παρουσίας και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, με στόχο να μεταφέρει το μήνυμα της άθλησης, της συμμετοχής και της γιορτής του αθλητισμού.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις διαφορετικές διαδρομές της διοργάνωσης:

-Ημιμαραθώνιος: 21,1 χλμ.
-Αγώνες δρόμου: 10 χλμ. και 5 χλμ.
-Παιδικός αγώνας: 1.000 μέτρα
-Αγώνας ΑμεΑ: 200 μέτρα


 

ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων...

3 Νοεμβρίου 2026 Το απόγευμα της Δευτέρας, 2ας Νοεμβρίου 2026,...

«Δώσε του μια δεύτερη ζωή»: Ο Δήμος...

Τα βιβλία δεν τα πετάμε, τα μοιραζόμαστε. Με αυτό...

Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων...

3 Νοεμβρίου 2026 Το απόγευμα της Δευτέρας, 2ας Νοεμβρίου 2026,...

«Δώσε του μια δεύτερη ζωή»: Ο Δήμος...

Τα βιβλία δεν τα πετάμε, τα μοιραζόμαστε. Με αυτό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related