Α. Λινού: «Πρέπει να προσέξουμε ποια μέτρα θα κρατήσουμε και ποια όχι»

Ημερομηνία:

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το ενδεχόμενο μίας νέας μετάλλαξης του κορωνοϊού.

Η κ. Λινού είπε πως τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μία γενική αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο έχει ξεκινήσει μία συζήτηση στη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία πρόσφατα και στην Ινδία για το τι συμβαίνει και δεν μειώνονται τα κρούσματα και επίσης να αυξάνονται αυτά με τα ήπια συμπτώματα.

Αυτό έχει οδηγήσει σε μία αγωνία μήπως και υπάρχει ήδη μία νέτα μετάλλαξη, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις πρόσφατα για έναν συνδυασμένο είδος του ιού, που συνδυάζει τα χειρότερα χαρακτηριστικά, της Δέλτα και της Όμικρον. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα επιβεβαιωθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Λινού.

Ολοκληρώνοντας, επισήμανε πως είναι σημαντικό να προσέξουμε ποια μέτρα θα κρατήσουμε και ποια όχι, με την ίδια να λέει πως επιθυμεί να μείνει η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους και σε όσους δεν είναι εφικτό αυτό, να υπάρχει μειωμένη πληρότητα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Μαρινέλλα με τα δικά της λόγια...

Από τον Καζαντζίδη και τον Βοσκόπουλο στον Θεοδωράκη και...

Φρίκη στην Ηλεία: Βρέφος 10 μηνών με...

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκαλέσει η υπόθεση του 10 μηνών...

Η Μαρινέλλα με τα δικά της λόγια...

Από τον Καζαντζίδη και τον Βοσκόπουλο στον Θεοδωράκη και...

Φρίκη στην Ηλεία: Βρέφος 10 μηνών με...

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκαλέσει η υπόθεση του 10 μηνών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 29 Μαρτίου

Σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του δικτύου προχωρά...

Φρίκη στην Ηλεία: Βρέφος 10 μηνών με δαγκωματιές, κατάγματα και εγκαύματα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκαλέσει η υπόθεση του 10 μηνών...