Α. Μαρκογιαννάκης: Θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα σε όσους επλήγησαν.

Ημερομηνία:

Η ανατολική Κρήτη μετράει για μια ακόμη φορά τις πληγές της από το νέο κύμα κακοκαιρίας. Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Οι μεγάλες κατολισθήσεις, οι καθιζήσεις δρόμων, ο κίνδυνος κατάρρευσης γεφυρών, οι γεωργικές καλλιέργειες που έχουν θαφτεί κάτω από το νερό και κυρίως η εικόνα των εγκλωβισμένων συμπολιτών μας, καταδεικνύουν με τον πλέον επώδυνο τρόπο το μεγάλο πρόβλημα υποδομών που αντιμετωπίζει το νησί μας.

Η Κρήτη, με την τόσο μεγάλη συνεισφορά στην εθνική οικονομία, παραμένει αθωράκιστη απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας σειράς σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων έχουν μείνει πίσω. Και ευθύνες για αυτό έχουν όσοι άσκησαν διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια.

Η ώρα αυτή, ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη για πολιτικές αντιπαραθέσεις. Τώρα είναι η ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη. Και να αναλογιστούμε αυτά που πρέπει να γίνουν.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη όλων μας στις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές που παλεύουν για την προστασία και ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών μας. Θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα σε όσους επλήγησαν. Με ενότητα, ανθρωπιά, σοβαρότητα και ευθύνη.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα εποχή στο ΕΛΜΕΠΑ: Εξελέγη Πρύτανης ο...

Νέος Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξελέγη ο Ρεθεμνιώτης...

“Θα παρέμβει ο Άδωνις ή το Μαξίμου;”...

Η Λένα Μπορμπουδάκη προχώρησε σε μια ανάρτηση θέτοντας πολλά...

Νέα εποχή στο ΕΛΜΕΠΑ: Εξελέγη Πρύτανης ο...

Νέος Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξελέγη ο Ρεθεμνιώτης...

“Θα παρέμβει ο Άδωνις ή το Μαξίμου;”...

Η Λένα Μπορμπουδάκη προχώρησε σε μια ανάρτηση θέτοντας πολλά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η θερμοκρασία της Γης λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

Γιατί αυξάνονται τα διαζύγια μετά τα 50; Οι ειδικοί έχουν βρει την αιτία και δεν είναι η απιστία

Ζευγάρια που υπήρξαν εξαιρετικοί γονείς, μπορεί να μην κατάφεραν...