Α.Ο.Επισκοπής:«εύχεται ό,τι καλύτερο στον κ.Στέλιο Πετράκη στα νέα του καθήκοντα ως αρχηγός ΓΕΝ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επισκοπή όπου συγχαίρει και εύχεται ότι καλύτερο στα νέα καθύκοντα του ως Αρχηγός ΓΕΝ,στον.Στέλιο Πετράκη

Ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής με ανακοίνωση του εύχεται ότι καλύερο στον κ.Στέλιο Πετράκη στα νέα του καθήκοντα ως αρχηγός ΓΕΝ.

Με καταγωγή από την Επισκοπή ο νεός αρχηγός ΓΕΝ έλαβε τον βαθμό του Αντιναυάρχου και, άμεσα αναλαμβάνει τη θέση του νέου αρχηγού Στόλου, μετά τις ανακατατάξεις, λόγω της αποστράτευσης του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε το νέο πως, ένα διακεκριμένο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας που κατάγεται από την Επισκοπή μας, ο κ. Στέλιος Πετράκης είναι και επίσημα πλέον ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.


Ο κ. Πετράκης έλαβε τον βαθμό του Αντιναυάρχου και, άμεσα αναλαμβάνει τη θέση του νέου αρχηγού Στόλου, μετά τις ανακατατάξεις, λόγω της αποστράτευσης του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Στέλιος Πετράκης διατελούσε Διευθυντής του Β’ Κλάδου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Ο νέος Αντιναύαρχος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας υπηρετήσει μεταξύ άλλων και, σε μάχιμες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων, ως Ύπαρχος αλλά και ως Κυβερνήτης.

Ο ΑΟ Επισκοπής του εύχεται ό,τι καλύτερο στα νέα του καθήκοντα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.