ΑΕΚ: Τέλος και ο Ταυλαρίδης – Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Το τρένο της μεγάλης φυγής εξακολουθεί να κάνει δρομολόγια στην ΑΕΚ, με τον Στάθη Ταυλαρίδη να αποχωρεί από το τμήμα σκάουτινγκ των Κιτρινόμαυρων.

Ο βετεράνος άσος υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε από την Ενωση μετά από 1.5 χρόνο, με τις φήμες μάλιστα να τον θέλουν έτοιμο να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλία για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ. Ο 42χρονος ήταν στην ΑΕΚ από τον Μάρτιο του 2021 και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μια ακόμα αποχώρηση από την ΑΕΚ, μετά από αυτές των Βασίλη Δημητριάδη, Γιάννη Παπαδημητρίου, Γιώργου Καλτσίδη, Νίκου Κορομηλά και Ανδρέα Δημάτου. Ο Δημητριάδης ήταν υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης, ο Παπαδημητρίου κατείχε το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, ο Καλτσίδης ήταν υπεύθυνος ασφαλείας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Κορομηλάς φροντιστής και ο Δημάτος Διευθυντής Επικοινωνίας.

Οι μοναδικοί που έχουν μείνει πλέον στην Ενωση μετά το μαζικό κύμα αποχωρήσεων και… απολύσεων, είναι ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος σήμερα ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή, αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος μπορεί να μην έχει κάποιο πόστο στην Ενωση, αλλά είναι στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αποχωρήσεις και αλλαγές, που άρχισαν λίγο πριν την ολοκλήρωση της περσινής αποτυχημένης σεζόν και συνεχίζονται, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, όμως, να παραμείνει… ακίνητος. Δίπλα στον Μελισσανίδη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.