Άφαντος ο κρεοπώλης – Στον Εισαγγελέα η δικογραφία

Άφαντος ο κρεοπώλης – Στον Εισαγγελέα η δικογραφία

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος πελάτη κρεοπωλείου από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο 39χρονος κρεοπώλης παραμένει άφαντος, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, με βάση την καταγγελία του πελάτη, θα έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα ως το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πελάτης του κρεοπωλείου, ο κρεοπώλης τον χτύπησε με μπουνιές, δύο φορές στο κεφάλι, ενώ επίσης καθώς έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου του θύματος, του μάγκωσε το πόδι, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο μικρό δάχτυλο.

Εν τω μεταξύ, χθες, η ταμίας που εξυπηρέτησε τον πελάτη μίλησε στο Live News, δίνοντας μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν. «Εγώ μίλησα με τον κύριο. Επειδή ήμουν μπροστά, είδα τι έγινε και υπάρχουν και μάρτυρες μέσα στο κρεοπωλείο. Ο κρεοπώλης ενημέρωσε τον πελάτη ότι το κρέας που πήρε είναι πιο ακριβό. Παρόλα αυτά, ο πελάτης τον έβαλε και το έκοψε και μετά τον… δούλευε και από πάνω», ανέφερε η ταμίας.

Σύμφωνα με την ταμία, ο κρεοπώλης ποτέ δεν χτύπησε τον 46χρονο πελάτη και μάλιστα – όπως ισχυρίζεται – υπάρχει και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που το αποδεικνύει.

– Εσείς που ήσασταν μπροστά δεν είδατε τον κρεοπώλη να χτυπάει τον πελάτη;
– Όχι. Και είμαι και μάρτυρας και υπάρχουν και κάμερες, υπάρχουν τα πάντα. Ούτε τον χτύπησε, ούτε τίποτα. Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι του έσπασε το κεφάλι, ότι του έκανε και του έδειξε… Μετά ο κύριος, επειδή φαίνεται στις κάμερες, πηγαίνει να πλησιάσει τους αστυνομικούς και ήταν άνετος και ωραίος, με το κουστουμάκι του, περπατούσε μια χαρά. Αν είχε χτυπήσει, δεν θα ήταν μέσα στο αμάξι του; Ή δεν θα ερχόταν το ασθενοφόρο να τον πάρει από το μαγαζί.

Όπως ισχυρίζεται η ταμίας του κρεοπωλείου, ο πελάτης λέει ότι ξυλοκοπήθηκε για να πάρει χρηματική αποζημίωση!

«Ο άνθρωπος αυτός μάς έχει πει για να φτιάξει η δουλειά και να μην κάνει μήνυση θέλει 30.000 ευρώ. Άμα δηλαδή του τα δώσουμε, το κεφάλι που υποτίθεται ότι του έχουμε σπάσει θα είναι εντάξει;» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.