Αγ. Νικόλαος: Χωρίς ρεύμα έμεινε γυναίκα λόγω χρεών

Ημερομηνία:

Υποστήριξη από φιλάνθρωπους της περιοχής ζητά ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου, για να βοηθηθεί συμπολίτισσα, μοναχικό άτομο, της οποίας η ΔΕΗ έκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι όπου διαμένει, λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Το χρέος που συσσωρεύτηκε τα δύο τελευταία χρόνια, ανέρχεται συνολικά σε 2.500 ευρώ!

Όπως επεσήμανε κοινωνική λειτουργός του ΟΚΥΔΑΝ, ενώ υπάρχει πρόγραμμα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου που διαχειρίζεται προβλήματα επανασύνδεσης ρεύματος (με διαγραφή χρέους) σε περιπτώσεις «ευάλωτων» κατηγοριών πολιτών, αυτό αφορά διακοπές ρεύματος που έχουν γίνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2018. Η διακοπή ρεύματος της συγκεκριμένης συμπολίτισσας έγινε πριν από 20 περίπου ημέρες.

Ο ΟΚΥΔΑΝ και η Ενορία Αγίας Τριάδος έχουν εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό αλλά υπολείπεται μέχρι το μίνιμουμ ποσό που πρέπει να κατατεθεί στη ΔΕΗ για να γίνει η επανασύνδεση. Όποιος επιθυμεί να συνδράμει ώστε να συμπληρωθεί το χρηματικό ποσό για την επανασύνδεση του ρεύματος της παθούσας, μπορεί να επικοινωνεί με τον ΟΚΥΔΑΝ στο τηλέφωνο 28410-86100.

anatolh.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λαφονήσι, Μπάλος και Φαλάσαρνα στο top-20 του...

Ανάμεσα στις 20 κορυφαίες παραλίες του κόσμου δεσπόζουν και...

Σοκ στην Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο με...

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23...

Λαφονήσι, Μπάλος και Φαλάσαρνα στο top-20 του...

Ανάμεσα στις 20 κορυφαίες παραλίες του κόσμου δεσπόζουν και...

Σοκ στην Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο με...

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γάμος: Από τη ρουτίνα στη μακροχρόνια ευτυχία

9 συνήθειες για σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο. Η μακροχρόνια...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...

Βουλή: Σφοδρές αντιδράσεις για τη δόμηση σε Natura περιοχές, κατατέθηκε το νομοσχέδιο

Δεν κάνει πίσω το Υπουργείο στη ρύθμιση που επιτρέπει...

Άγιος Δημήτριος: Συνέλαβαν 20χρονο για τη δολοφονία του 27χρονου

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην σύλληψη 20χρονου ο οποίος φέρεται...