Αγάπη Κακλιδάκη- Η Δυνατή Υποψηφιότητα που αποτελεί Κίνηση Ματ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητα της Αγάπης Κακλιδάκη έρχεται να ταράξει τα νερά και να κάνει την κίνηση ματ για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο.

Η κ. Κακλιδάκη είναι η κόρη του αείμνηστου Μανώλη Κακλιδάκη ή Κακλή όπως ήταν γνωστός, ο αγαπημένος στην Κρήτη, επαγγελματίας τραγουδιστής και λαουτιέρης.

Η Αγάπη Κακλιδάκη είναι μια νέα γυναίκα με όραμα, δυναμισμό και αγάπη για τον τόπο. Η υποψηφιότητα της μόνο θετική εντύπωση μπορεί να προκαλέσει, καθώς τη διακρίνουν βαθιές αξίες και όνειρα.

Η κ. Κακλιδάκη είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Παν/μίου, του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, και με τη μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο της διδασκαλίας, αλλά και μέσω της σεμιναριακής της

επιμόρφωσης σε διδακτικό επίπεδο, έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίπεδο μεταδοτικότητας, επικοινωνίας αλλά και ενσυναίσθησης για τα προβλήματα απασχολούν τους πολίτες.

Παράλληλα, είναι γνωστή από την ενασχόληση της με τα κοινά, με τη συμμετοχή της στο Σύλλογο Κρητών Καλλιτεχνών, σε δράσεις του  Αναγεννησιακού Φεστιβάλ Ρεθύμνου, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επισκοπής και τη Διεύθυνση και Οργάνωση εκδηλώσεων στην οικογενειακή επιχείρηση “Κέντρο Διασκέδασης Κακλής”.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.