Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης

Ημερομηνία:

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού
Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε το βράδυ του Σαββάτου στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί του. Οι φύλακες ενημέρωσαν την εξωτερική φρουρά να τον παραλάβει από το νοσοκομείο κρατουμένων όπου είχε μεταφερθεί. Τον επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Αττικόν, όπου και τον φρουρεί η εξωτερική φρουρά Κορυδαλλού

Τι συνέβη
Ακόμη, ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κρεμώντας τις γάζες που είχε στο λαιμό του, από τα τραύματα που είχε προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του μετά την δολοφονία της Κυριακής, στις σωληνώσεις της τουαλέτας.

Περίπου στη μία τα ξημερώματα εντοπίστηκε στο κελί του, χωρίς τις αισθήσεις του, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ του έκαναν ΚΑΡΠΑ. Κατόπιν, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην Εντατική.

Τι υποστήριξε στην απολογία του
Σημειώνεται δε ότι το Σάββατο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία από την απολογία του 39χρονου που μαχαίρωσε και σκότωσε την 29χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος, σύμφωνα με το Star.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέος ΚΟΚ: Όλα όσα ισχύουν από σήμερα...

Πιο αυστηρές οι ποινές και τα πρόστιμα - Τι...

Ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη – Ζήτησε...

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε μεν ότι το Ιράν δεν...

Νέος ΚΟΚ: Όλα όσα ισχύουν από σήμερα...

Πιο αυστηρές οι ποινές και τα πρόστιμα - Τι...

Ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη – Ζήτησε...

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε μεν ότι το Ιράν δεν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν συνωμοσίας;

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Καλοκαιρινές διακοπές: Το φορητό φαρμακείο που πρέπει να έχετε μαζί σας

Φαρμακοποιός αποκαλύπτει ποια φάρμακα είναι καλό να πάρετε μαζί...