Άγιος Νικόλαος : Με συνέπεια και μεθοδικότητα η δημοτική αρχή, απαντά στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Ημερομηνία:

Με αφορμή την δημοσίευση της απόφασης (14/75/2019) του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία ακυρώνεται το Προεδρικό Διάταγμα 7/2017 για την “αναδιάταξη – αναδιοργάνωση” των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης, κατά το μέρος που καταργούσε το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση :

” Η εξέλιξη που υπήρξε αναφορικά με το Α.Τ Νεάπολης, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει περίτρανα ότι η πολιτική που εφάρμοσε η Δημοτική Αρχή την τελευταία πενταετία και χαρακτηρίζεται από συνέπεια, μεθοδικότητα και επίπονη δουλειά, αποδίδει καρπούς !

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στις προσφυγές που είχε καταθέσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου (αγορά οικοπεδικής έκτασης για την ανέγερση Διοικητηρίου και Σταθμού για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου / κατάργηση Αστυνομικού Τμήματος Νεαπόλεως ), υπήρξε δικαίωση από το Σ.τ.Ε, ενώ αναμένουμε άμεσα τις διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν.

Εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες μας, προς τον διακεκριμένο νομικό κ. Ανδρέα Κούνδουρο, δεσμευόμαστε ότι θα παρακολουθούμε από κοντά – με την ίδια συνέπεια – την ολοκλήρωση των διαδικασιών, που απαιτούνται για την επανασύσταση του Α.Τ Νεάπολης, προκειμένου σε σύντομο χρόνο, ν΄αποκατασταθεί η αδικία που υφίσταται η Νεάπολη – μια περιοχή που διαδραμάτισε και εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο για τον Δήμο Αγίου Νικολάου”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για...

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για...

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...