Άγιος Παντελεήμονας: Έγκυος και με νοητική στέρηση το θύμα του ομαδικού βιασμού – Πώς την αποπλάνησαν

Ημερομηνία:

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ομαδικού βιασμού μίας 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα, για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19,21 και 27 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι δράστες παρέσυραν τα ξημερώματα με δόλο στο σπίτι τους την 25χρονη γυναίκα που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική καθυστέρηση και τη βίασαν.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες μετέφεραν το θύμα από την πλατεία Ομονοίας με ταξί στο υπόγειο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και τη βίασαν ομαδικώς.

Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές.

Η 25χρονη είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε προκαλεί σοκ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητείται κι ένας Αφγανός.

Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί εκτεταμένες έρευνες εξέλιξη για τον εντοπισμό του τέταρτου συνεργού τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από τα νεκρόδειπνα μέχρι τους µπότηδες: Δέκα...

Παραδόσεις του Πάσχα που έχουν ιστορία η οποία συχνά...

Λοβέρδος : Θα γίνει η μεταφορά του...

Λοβέρδος στο ΕΡΤnews: Θα γίνει η μεταφορά του Αγίου...

Από τα νεκρόδειπνα μέχρι τους µπότηδες: Δέκα...

Παραδόσεις του Πάσχα που έχουν ιστορία η οποία συχνά...

Λοβέρδος : Θα γίνει η μεταφορά του...

Λοβέρδος στο ΕΡΤnews: Θα γίνει η μεταφορά του Αγίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related