Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών:Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΠΔΕ Κρήτης

Ημερομηνία:

ΠΡΟΤΑΣΗ της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ προς το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Δ. ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ»
Να μην τολμήσουν να κόψουν μεροκάματο επειδή το σύστημα τους δε λειτουργεί.
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/9 ΣΤΗΝ ΠΔΕ ΚΡΗΤΗΣ (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Λεωφ. Κνωσού 6,) στις 12 Π.Μ.
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πάρα το ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διευκόλυνση μετακίνησης, διαμονής, συνολικά διαβίωσης, σήμερα Πέμπτη 7/9 βρέθηκαν από τον τόπο καταγωγής τους, από κάθε άκρη τις Ελλάδας, στα σχολεία πρόσληψής τους για να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας.
Χωρίς να υπάρχει καμία πρόβλεψη να προσληφθούν από 1 Σεπτέμβρη για να είναι στα σχολεία με τους υπόλοιπους συναδέλφους χάνοντας τα μεροκάματα αυτών των ημερών, χωρίς να τους έχουν δοθεί όλα τα κενά… (ακόμα σε πάρα πολλές διευθύνσεις αυτά να παραμένουν τεράστια…), συνεχίζουν και σήμερα να είναι με την αγωνία τους στο κόκκινο, καθώς ξεροσταλιάζουν μπροστά από έναν υπολογιστή προσπαθώντας να κάνουν ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας και να μην τα καταφέρνουν όχι με δική τους ευθύνη, αλλά γιατί το σύστημα δε λειτούργησε!
Για ακόμα μία φορά βλέπουμε εκπαιδευτικούς να γίνονται έρμαια συστημάτων που δε λειτουργούν και να κινδυνεύουν μάλιστα να χάσουν το μεροκάματο.
ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ Η 7Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
• Μόνιμοι διορισμοί όλων των εκπαιδευτικών που αναπληρώνουν κάθε χρόνο τον εαυτό τους.
• Μέτρα στήριξης της καθημερινής διαβίωσης των εκπαιδευτικών. Επιδότηση ενοικίου στα 300€ σε όσους αναγκάζονται να νοικιάσουν εκτός μόνιμης κατοικία., αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων υποδομών για τη στέγαση.
• 50% έκπτωση σε όλα τα ΜΜΜ.
• Δωρεάν σίτιση σε στρατιωτικές και φοιτητικές λέσχες.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/9 ΣΤΗΝ ΠΔΕ ΚΡΗΤΗΣ στις 12 Π.Μ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη,...

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τον Ηλία Μακρυγιαννάκη, το όνομα...

Ηράκλειο : Παρουσίαση Βιβλίου Διαφάνειες Εν-Δυμάτων...

Οι Εκδ. Ιωλκός, το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Ηρακλείου και η...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη,...

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τον Ηλία Μακρυγιαννάκη, το όνομα...

Ηράκλειο : Παρουσίαση Βιβλίου Διαφάνειες Εν-Δυμάτων...

Οι Εκδ. Ιωλκός, το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Ηρακλείου και η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη – Πού θα επιμείνουν οι νεφώσεις

Αλλάζει το σκηνικό μετά την κακοκαιρία – Τι φέρνει...

Ελληνικές τράπεζες: Πάνω από 600 προσλήψεις σχεδιάζονται για το 2027

Οι ευκαιρίες απασχόλησης στο «The Monday Festival». Περισσότερες από 600...

TP ICAP για Alter Ego Media: Σύσταση «Αγορά» και τιμή-στόχος στα 8,30 ευρώ ανά μετοχή

Περιθώριο ανόδου 33% διαβλέπει ο διεθνής οίκος – Ξεχωρίζει...