Αγρίνιο: Μια ζωγραφιά του 4χρονου ξεσκέπασε τη φρίκη

Ημερομηνία:

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.
Μία τραγική ιστορία από το Αγρίνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες και αφορά υπόθεση ασέλγειας ενός 4χρονου αγοριού από 28χρονο και μάλιστα με τις «πλάτες» της μάνας του δεύτερου, η οποία ήταν babysitter του παιδιού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής, ονόματι Δημήτρης Κραβαρίτης, τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του.

Όταν όμως η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ έξακολούθηση.

Η ζωγραφιά τα μαρτύρησε όλα
Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Το καλοκαίρι του 2021 η καταγγελία κατά του 28χρονου για ασέλγεια
Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του. Η γυναίκα ήταν η babysitter του παιδιού και γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Τα στοιχεία του 28χρονου
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Πετρέλαιο θέρμανσης κάτω από €1,75, αυξημένο...

Η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης θα διαμορφωθεί κάτω...

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο...

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Μητσοτάκης: Πετρέλαιο θέρμανσης κάτω από €1,75, αυξημένο...

Η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης θα διαμορφωθεί κάτω...

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο...

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Αγίου Νικολάου:Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στη Νεάπολη

- Μια βραδιά Κρητικής Φιλοξενίας, Παράδοσης και Πολιτισμού στον...

Επικήδειος Ν.Παπανδρέου για την μητέρα του Μαργαρίτα

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Μαργαρίτα μου,...

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Χανιά-Γεωργιούπολη.

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...