Αϊόβα: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν serial killer – Σκότωσε 70 γυναίκες μέσα σε 30 χρόνια

Αϊόβα: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν serial killer – Σκότωσε 70 γυναίκες μέσα σε 30 χρόνια

Έρευνα διεξάγεται στην Αϊόβα μετά τον σοκαριστικό ισχυρισμό μιας γυναίκας ότι πατέρας της ήταν ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος που σκότωσε δεκάδες γυναίκες προτού πεθάνει, πριν από μια δεκαετία.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Lucy Studey, υποστηρίζει ότι δεκάδες γυναίκες έπεσαν θύματα της δολοφονικής δράσης του πατέρα της, Donald Dean Studey. Η ίδια εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων του μπορεί να αγγίζει ακόμα και τις 70 γυναίκες μέσα σε 30 περίπου χρόνια, ενώ ισχυρίζεται ότι ο αδίστακτος άνδρας είχε επιστρατεύσει την ίδια και τα αδέλφια της για να τον βοηθούν να ξεφορτώνεται τα πτώματα σε ένα βαθύ πηγάδι.

«Ξέρω πού είναι θαμμένες»
«Ξέρω που είναι θαμμένες οι γυναίκες» είπε η σε συνέντευξή της στο Newsweek. «Μας έλεγε ότι πρέπει να πάμε στο πηγάδι, και ήξερα τι σήμαινε αυτό. Κάθε φορά που πήγαινα στο πηγάδι ή τους λόφους, πίστευα ότι δεν θα γυρνούσα πίσω. Πίστευα ότι θα με σκότωνε επειδή δεν θα μπορούσαν να κρατήσω το στόμα μου κλειστό» προσθέτει η γυναίκα.

Ο Σερίφης της Κομητείας Φρέμοντ, Kevin Aistrope, είπε σε εφημερίδα του Ντε Μόιν ότι οι αντιδράσεις των δύο σκύλων ανιχνευτών που εστάλησαν στην περιοχή που υπέδειξε η γυναίκα μπορεί να υποδεικνύουν την ύπαρξη πτωμάτων σε αποσύνθεση. «Η ιστορία που αφηγείται είναι τρομερή αλλά δεν έχουμε άλλες αποδείξεις εκτός από αυτές τις αντιδράσεις των εκπαιδευμένων σκύλων… Χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις», δήλωσε ο Aistrope, παραδεχόμενος πάντως ότι τα αποτελέσματα της έρευνας με τους σκύλους προσθέτουν αξιοπιστία στην καταγγελία και αναμένεται να δρομολογηθούν νέες έρευνες.

Το γραφείο του Σερίφη διερευνά την καταγγελία της Lucy Studey από την προηγούμενη χρονιά, όμως χρειάστηκε αρκετός καιρός μέχρι να εντοπιστεί το πηγάδι και να δοθεί το πράσινο φως από τους σημερινούς ιδιοκτήτες της έκτασης ώστε οι αστυνομικές Αρχές να ψάξουν με σκύλους.

«Έσπαγε τα κεφάλια των θυμάτων»
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κόρης του, ο Donald Dean Studey παρέσερνε γυναίκες – κυρίως εργάτριες του σεξ ή περαστικές ταξιδιώτισσες από την Όμαχα ή τη Νεμπράσκα – στο αγρόκτημά του στην Αϊόβα, όπου και τις σκότωνε. Η Lucy Studey είπε στο Newsweek ότι ο ευέξαπτος και μονίμως μεθυσμένος πατέρας της συνήθως έσπαγε τα κεφάλια των θυμάτων του μέσα στο τροχόσπιτο όπου ζούσε η οικογένεια. Επίσης υπογράμμισε ότι ο διεστραμμένος άνδρας – ο οποίος πέθανε το 2013 σε ηλικία 75 ετών – φρόντιζε να ξέρουν τα παιδιά του τι ακριβώς έκανε σε αυτές τις γυναίκες.

Ο αδελφός της Lucy Studey αυτοκτόνησε σε ηλικία 39 ετών. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν κάποιο από τα άλλα αδέλφια της έχει μιλήσει στις Αρχές. Η Studey υποστηρίζει ότι, μεγαλώνοντας, είχε εκμυστηρευθεί την αλήθεια για τον πατέρα της σε δασκάλους, ιερείς και αστυνομικούς στην Αϊόβα και τη Νεμπράκα, ωστόσο κανείς δεν την πίστεψε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.