Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ημερομηνία:

Σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες.

Μετά το μεσημέρι όμως, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι νεφώσεις στο Ιόνιο και στα Δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο, φαινόμενα που το βράδυ θα επεκταθούν σε περιοχές της Ηπείρου και ενδεχομένως της Δυτικής Στερεάς.

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενδεχομένως τοπικά πυκνές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 20, στην Ήπειρο από 3 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 9 έως 22 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους νοτιοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες την Κυριακή (14/9)...

Αναλυτική πρόγνωση. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται μέχρι το απόγευμα...

Από την Κρήτη με 35άρια ως τον...

Η Κρήτη συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς καλοκαιριού, ενώ...

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες την Κυριακή (14/9)...

Αναλυτική πρόγνωση. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται μέχρι το απόγευμα...

Από την Κρήτη με 35άρια ως τον...

Η Κρήτη συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς καλοκαιριού, ενώ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άλμα τιμών στο ελαιόλαδο, έφτασε στα 4,70 ευρώ στην Κρήτη, 5,10 και 5,20 ευρώ στην Λακωνία

Αν και είμαστε στον Σεπτέμβριο παραμένει αυξημένο το εμπορικό...

Ρέθυμνο:Ο Θεατρικός Περίπλους επιστρέφει δυναμικά για τη νέα θεατρική σεζόν!

Μετά από τις άκρως επιτυχημένες παραστάσεις του στις αρχές...

2η Γιορτή Παιδιού στο Ρέθυμνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 17.00- 22.00 Χώρος Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου...