Αίτημα για απαλλαγή δημοτικών τελών λόγω των έργων στο κέντρο του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό, παρουσία της αντιδημάρχου οικονομικών κ. Καναβάκη και του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ. Αναστασάκη, με θέμα την στήριξη, από πλευράς Δήμου, των εμπορικών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή ανάπλασης του σταυρού της πόλης.

Ειδικότερα ζητήθηκε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κουμαντάκη, η πλήρης απαλλαγή των εμπορικών επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη για την περίοδο που εκτελούνται τα έργα, την περεταίρω βελτίωση της καθαριότητας και διαβροχής, καθώς επίσης και στην αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ώστε το έργο να έχει παραδοθεί πλήρως πριν από την εορταστική περίοδο.

Από πλευράς του δημάρχου Ηρακλείου καθώς και των αντιδημάρχων, υπήρξε η διαβεβαίωση για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την προσήλωση του δήμου στην αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ώστε το έργο να παραδοθεί εγκαίρως.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 41 ομάδες και 630 εργαζόμενους –...

Το πρόγραμμα αναλυτικά έως 30 Ιουνίου Με μεγάλη επιτυχία και...

Ομόφωνο «ΟΧΙ» στη δημιουργία δομής μεταναστών στο...

Ομόφωνα και κατηγορηματικά διατύπωσαν την αντίδρασή τους, Δήμος Χερσονήσου,...

Με 41 ομάδες και 630 εργαζόμενους –...

Το πρόγραμμα αναλυτικά έως 30 Ιουνίου Με μεγάλη επιτυχία και...

Ομόφωνο «ΟΧΙ» στη δημιουργία δομής μεταναστών στο...

Ομόφωνα και κατηγορηματικά διατύπωσαν την αντίδρασή τους, Δήμος Χερσονήσου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρήτη στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τον Σεπτέμβριο

ΗΚρήτη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για διακοπές τον...

«Μια Σταγόνα Ανθρωπιάς»: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων

Ο Δήμος Χανίων, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων...

Εορτολόγιο 10 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...