Αίτημα για απαλλαγή δημοτικών τελών λόγω των έργων στο κέντρο του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό, παρουσία της αντιδημάρχου οικονομικών κ. Καναβάκη και του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ. Αναστασάκη, με θέμα την στήριξη, από πλευράς Δήμου, των εμπορικών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή ανάπλασης του σταυρού της πόλης.

Ειδικότερα ζητήθηκε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κουμαντάκη, η πλήρης απαλλαγή των εμπορικών επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη για την περίοδο που εκτελούνται τα έργα, την περεταίρω βελτίωση της καθαριότητας και διαβροχής, καθώς επίσης και στην αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ώστε το έργο να έχει παραδοθεί πλήρως πριν από την εορταστική περίοδο.

Από πλευράς του δημάρχου Ηρακλείου καθώς και των αντιδημάρχων, υπήρξε η διαβεβαίωση για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την προσήλωση του δήμου στην αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ώστε το έργο να παραδοθεί εγκαίρως.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χερσονήσου:Βελτιωμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ασφαλέστερη πρόσβαση...

Σημαντικές βελτιώσεις στον σχεδιασμό του οδικού τμήματος της Παλαιάς...

Ηράκλειο:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα του...

Ο Κώδικας της Γόρτυνας ως πηγή έμπνευσης για τη...

Δήμος Χερσονήσου:Βελτιωμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ασφαλέστερη πρόσβαση...

Σημαντικές βελτιώσεις στον σχεδιασμό του οδικού τμήματος της Παλαιάς...

Ηράκλειο:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα του...

Ο Κώδικας της Γόρτυνας ως πηγή έμπνευσης για τη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικήσεων των Σωματείων Συνταξιούχων στο Ρέθυμνο

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΡΕΡΑ 12-10-2026...

Χανιά:Έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αθλητικής διοργάνωσης ¨Υπερκοπέλι “

Από τη Διευθυνση Αστυνομίας Χανίων ανακοινώνονται έκτακτες προσωρινές...