Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα ηλικιωμένη

Ημερομηνία:

Οι φωνές της ηλικιωμένης σε χωριό του νομού Ηρακλείου «σήκωσαν» στο πόδι τους γείτονες τη νύχτα της Τρίτης. Η γυναίκα φώναζε απελπισμένη καθώς δεν άντεχε άλλο να τη χτυπάει ο σύζυγος της.

Πληροφορίες που έφθασαν στο cretalive.gr, αναφέρουν ότι ήταν οι γείτονες που έσπευσαν στην κατοικία του ζευγαριού, γλίτωσαν τη γυναίκα και απέτρεψαν τα χειρότερα. Μία αποκαρδιωτική κατάσταση, όπως περιγράφουν πηγές ενημέρωσης. Η ηλικιωμένη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε και είχε εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι για το συμβάν ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ήδη έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, όμως το όλο συμβάν έχει αναστατώσει και στεναχωρήσει την τοπική κοινωνία. Το παρήγορο, όπως αναφέρεται, είναι πάντως ότι κινητοποιήθηκαν άνθρωποι, απέτρεψαν τα χειρότερα και υπήρξε επίσημη ενημέρωση των Αρχών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μανόλης Χνάρης στα πυρόπληκτα χωριά του Δήμου...

Τον Δήμο Αγίου Βασιλείου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ρεθύμνης του...

Ο 20χρονος Αλέξης δίνει μάχη με σπάνια...

Ο Αλέξης Μίτεβ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά,...

Μανόλης Χνάρης στα πυρόπληκτα χωριά του Δήμου...

Τον Δήμο Αγίου Βασιλείου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ρεθύμνης του...

Ο 20χρονος Αλέξης δίνει μάχη με σπάνια...

Ο Αλέξης Μίτεβ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εθνική Στρατηγική για το Στεγαστικό: Φθηνότερα δάνεια και φοροκίνητρα για περισσότερα σπίτια

Κίνητρα στις τράπεζες για στεγαστικά με χαμηλότερα επιτόκια, μειωμένος...

Εορτολόγιο 20 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα τιμάται η μνήμη των Οσίων τριάντα επτά μαρτύρων...