Στο Ακρωτήρι των Χανίων ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Ημερομηνία:

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Φαράγγι Αυλάκι/Καθολικό – Αρκουδοβούνια

Στο Ακρωτήρι των Χανίων θα βρεθούν οι Δρόμοι Ζωής την προσεχή Κυριακή, πεζοπορώντας στο Χανιώτικο… Αγιοφάραγγο!! Απ την Μονή Γουβερνέτου θα κατηφορίσουμε προς το σπήλαιο της Αρκουδιώτισσας, τη μονή Καθολικού (την αρχαιότερη ίσως στην Κρήτη) και το ομώνυμο φαράγγι (που στο παρελθόν φιλοξένησε αρκετούς μοναχούς και κάμποσους πειρατές), που θα μας οδηγήσει σε ένα εκπληκτικό φιόρδ στη θάλασσα. Σύντομο μπάνιο για όσους θέλουν και ανάβαση στη συνέχεια στα αρκουδοβούνια (στα 260μ), όπου κινούμενοι νοτιοδυτικά απ το στρογγυλό κεφάλι, μέσα σε ένα καταπράσινο πεδίο, θα καταλήξουμε στον Σταυρό (την πανέμορφη αμμουδερή παραλία στην οποία χόρεψε ο Ζορμπας!!).

Ικανοί πεζοπόροι καθώς και αρχάροι με ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, μπορούν να ολοκληρώσουν όλη την πεζοπορία. Όλοι οι υπόλοιποι που θα ήθελαν να μετέχουν (αλλά δεν πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές!), μπορούν να ακολουθήσουν μέχρι το σπήλαιο Αρκουδιώτισσας και εν συνεχεία (αφού επιστρέψουν στο λεωφορείο) θα επισκεφθούν έξτρα και την Μονή Τσαγκαρόλων. Μετά θα μεταφερθούν στον Σταυρό, σημείο τερματισμού και για τα 2 γκρουπ, για μπάνιο, φαγητό ή καφέ.

Κρατάμε μαγιό (όσοι κάνουν την μεγάλη) το φιόρδ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!! και φακό (για όσους επισκευθούν το σπήλαιο)

Ώρες πορείας 05:30 Β.Δ. 1+. για το γκρουπ της μεγάλης πορείας

Ώρες πορείας 01:30 Β.Δ. 1 για το γκρουπ της μικρής πορείας

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30, Ημέρα Κυριακή 28/04/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ο.Α.Κ. Α.Ε. και...

Προγραμματική Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, στις εγκαταστάσεις της έδρας...

Xανιά:Ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα...

Τα Κοινωνικά Συσσίτια Σπλαντζιας διοργανώνουν την ετήσια κοπή της...

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ο.Α.Κ. Α.Ε. και...

Προγραμματική Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, στις εγκαταστάσεις της έδρας...

Xανιά:Ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα...

Τα Κοινωνικά Συσσίτια Σπλαντζιας διοργανώνουν την ετήσια κοπή της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άρειος Πάγος: Το δικαστήριο έδωσε όνομα σε αβάπτιστο παιδί λόγω σύγκρουσης γονέων!

Οι αρεοπαγίτες έδωσαν όνομα σε αβάπτιστο κοριτσάκι διαζευγμένων γονέων...

Έως 300 ευρώ ανά τ.μ. για ανακαινίσεις – Ποιοι ωφελούνται από το νέο «Ανακαινίζω–Νοικιάζω»

Στις βασικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας...

Τριμερής: Πρόταση για παραχώρηση του Ντονμπάς για 800 δισ. δολάρια

Επενδύσεις 800 δισ. δολ. στην Ουκρανία για το Ντονμπάς...