Αλ. Μαρκογιαννάκης: Αποποιείται Ευθυνών ο Περιφερειάρχης

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με αφορμή τα προβλήματα που προκάλεσε ξανά η κακοκαιρία.

«Η Κρήτη πάλι πλημμύρισε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως στις αρχές του έτους. Γινόμαστε για μια ακόμη φορά μάρτυρες σωρείας προβλημάτων που προκαλούνται αυτή τη στιγμή από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Σπίτια και καταστήματα παραδίδονται στη λάσπη, ο ΒΟΑΚ έχει μετατραπεί ξανά σε μια τεράστια λίμνη, ενώ οι κλήσεις στην πυροσβεστική υπηρεσία για εγκλωβισμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα είναι αναρίθμητες.

Ο Περιφερειάρχης εξακολουθεί να αποποιείται μέρος των ευθυνών που του αναλογεί για τα παραπάνω δραματικά γεγονότα, πιστεύοντας μάλλον ότι ο ρόλος της Περιφέρειας είναι απλά υποβοηθητικός. Το μείζον πρόβλημα που ανακύπτει είναι η κωλυσιεργία στην επίλυση των βασικών θεμάτων που αφορούν στην αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού.

Όσο θεωρεί ότι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να γίνονται μπαλάκι οι ευθύνες, θα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Όσο πιστεύει ότι η κατασκευή τεχνικών έργων μικρής κλίμακας θα σώζει τη κατάσταση, πλανάται πλάνην οικτρά. Όσο γυρνάει το κεφάλι στην ολοκλήρωση σοβαρών έργων υποδομής, θα διακρίνεται η αδυναμία και ανικανότητά του να υλοποιήσει όσα έχει κατά καιρούς υποσχεθεί».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Airbnb: Η Κρήτη στην τριάδα με τις...

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στην Ευρώπη. H Aττική...

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...

Airbnb: Η Κρήτη στην τριάδα με τις...

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στην Ευρώπη. H Aττική...

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Airbnb: Η Κρήτη στην τριάδα με τις περισσότερες διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στην Ευρώπη. H Aττική...

Ιράν: «Φρένο» σε μια στρατιωτική επέμβαση Τραμπ έβαλαν οι χώρες του Κόλπου

Η παρέμβαση και οι κινήσεις των χωρών του Κόλπου,...

Τη Δευτέρα στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των 62 μπλόκων – Οι κόκκινες γραμμές

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και αλιείς στο Μέγαρο Μαξίμου για...

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ξυλούρη-Στ’ Ανώγεια η ταφή του

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...