Αλ. Μαρκογιαννάκης: Αποποιείται Ευθυνών ο Περιφερειάρχης

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με αφορμή τα προβλήματα που προκάλεσε ξανά η κακοκαιρία.

«Η Κρήτη πάλι πλημμύρισε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως στις αρχές του έτους. Γινόμαστε για μια ακόμη φορά μάρτυρες σωρείας προβλημάτων που προκαλούνται αυτή τη στιγμή από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Σπίτια και καταστήματα παραδίδονται στη λάσπη, ο ΒΟΑΚ έχει μετατραπεί ξανά σε μια τεράστια λίμνη, ενώ οι κλήσεις στην πυροσβεστική υπηρεσία για εγκλωβισμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα είναι αναρίθμητες.

Ο Περιφερειάρχης εξακολουθεί να αποποιείται μέρος των ευθυνών που του αναλογεί για τα παραπάνω δραματικά γεγονότα, πιστεύοντας μάλλον ότι ο ρόλος της Περιφέρειας είναι απλά υποβοηθητικός. Το μείζον πρόβλημα που ανακύπτει είναι η κωλυσιεργία στην επίλυση των βασικών θεμάτων που αφορούν στην αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού.

Όσο θεωρεί ότι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να γίνονται μπαλάκι οι ευθύνες, θα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Όσο πιστεύει ότι η κατασκευή τεχνικών έργων μικρής κλίμακας θα σώζει τη κατάσταση, πλανάται πλάνην οικτρά. Όσο γυρνάει το κεφάλι στην ολοκλήρωση σοβαρών έργων υποδομής, θα διακρίνεται η αδυναμία και ανικανότητά του να υλοποιήσει όσα έχει κατά καιρούς υποσχεθεί».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω...

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου,...

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω...

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δωρεάν διακοπές, ιαματικός τουρισμός, εκδρομές και θέατρο: Η δεύτερη ευκαιρία του ΟΠΕΚΑ από 7 Σεπτεμβρίου

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ενημερώνει...

Μπόνους και κίνητρα για τη στέγαση εκπαιδευτικών

Δήμοι, φορείς και ιδιώτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλία: επιδόματα ενοικίου και...

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω από 700 ερευνητές σε διεθνές συνέδριο

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Το πλάνο τετραετίας της κυβέρνησης στη ΔΕΘ – Ποιοι ωφελούνται και οι παρεμβάσεις «έκπληξη»

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρώτη απάντηση της κυβέρνησης σε...