Αλέξης Τσίπρας: Ψήφισε για συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ – «Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία»

«Είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία, που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το 3ο συνέδριο του κόμματος.

Αλέξης Τσίπρας: Ψήφισε για συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ – «Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε στην ΟΜ Αμπελοκήπων για την εκλογή συνέδρων, ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

«Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις, ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, αφού ψήφισε.

Και προσέθεσε: «Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για τη μεγάλη ανατροπή, τη μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές, προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, σε μια περίοδο που δυστυχώς εκ νέου χειμάζεται».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ «είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία, που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.