Αλλάζει στάση η μητέρα της 13χρονης που κακοποιήθηκε από τον πατριό της

Ημερομηνία:

Η μητέρα της 13χρονης που πλέον επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αρχικά μπροστά στην κάμερα του LIVE NEWS υποστήριζε με θέρμη τον σύζυγό της, αποκαλώντας μάλιστα την κόρη της φαντασιόπληκτη που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό.
«Η κόρη μου ήταν πάντα ευκολόπιστη, έβγαζε συνέχεια από το μυαλό της διάφορες ιστορίες, έλεγε συνέχεια ψέματα», είχε δηλώσει η μητέρα της 13χρονης.

Σήμερα, μετά και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 46χρονου προφυλακισμένου συζύγου της, κάνει στροφή 180 μοιρών και ισχυρίζεται ότι τηρεί στάση αναμονής, τονίζοντας πως τελικά δεν παίρνει τη θέση κανενός.

«Δεν είπα όμως εγώ ότι είναι Θεός και τότε με τη συνέντευξη δεν αφήσατε τον κόσμο να ακούσει που λέω στο τέλος όμως ότι περιμένω να ακουστεί η αλήθεια».

Κι αυτό είναι το επίμαχο απόσπασμα από τη ζωντανή σύνδεση για το οποίο μιλά η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού:

– Όποια είναι η αλήθεια θέλω να βγει στο φως

– Ναι, αλλά εσείς παίρνετε το μέρος του πατέρα ανοιχτά τώρα δηλαδή

– Ναι γιατί σας λέω ότι μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα με τα ψέματα της. Αυτό σας εξηγώ.

 

Το 13χρονο κορίτσι επέλεξε τη δασκάλα του στο σχολείο για να εκμυστηρευτεί το δράμα που βίωνε τα τελευταία δύο χρόνια στο σπίτι της. Μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική της εξέταση καθώς δείγματα DNA έχουν σταλεί σε εργαστήριο των Αθηνών για ταυτοποίηση, μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Παραμένει στο νοσοκομείο η 13χρονη

Η 13χρονη παραμένει για δεύτερη εβδομάδα στην ασφάλεια του νοσοκομείου ήρεμη και υγιής, όπως διαβεβαίωσε στο LIVE NEWS ο διοικητής του νοσοκομείου.

«Τη νοσηλεύουμε ακόμη στο νοσοκομείο μας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας την προσέχουν άτομα από το χαμόγελο του παιδιού ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιούμε αποκλειστική. Το παιδί είναι ήρεμο, ήσυχο με πολύ καλή διάθεση και καλή ψυχολογία. Επίσης παρακολουθείται και από ψυχολόγο, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τερζάκης, διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Έχει σημασία ότι η γυναίκα που έσπευσε να αθωώσει από την πρώτη στιγμή τον σύζυγό της, έχει μείνει πίσω μετά την προφυλάκισή του με πέντε ανήλικα παιδιά και την αποκλειστική ευθύνη για την οικονομική συντήρησή τους.

«Περιμένω να δω τι θα βγει. Ούτε τον έναν κρίνω, ούτε τον άλλον. Ούτε ο κόσμος με ρωτάει εμένα αν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου, ούτε ο κόσμος ενδιαφέρεται αν είμαι καλά ή όχι. (Με ενδιαφέρει) αυτή τη στιγμή να μπορέσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για όλα μου τα παιδιά», δήλωσε η μητέρα της 13χρονης.

Η μητέρα της ανήλικης έχει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα νεογέννητο μωρό- με τον 46χρονο κατηγορούμενο.

megatv.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρουβίκωνας στο Ηράκλειο: Επίθεση στο αμαρτωλό ΚΕΠ...

«θέλουμε με αυτήν τη μικρή και συμβολική δράση να...

Ηράκλειο: 251 μετανάστες στο «Παλιό Ψυγείο» –...

Έντονη πίεση καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στα νότια παράλια...

Ρουβίκωνας στο Ηράκλειο: Επίθεση στο αμαρτωλό ΚΕΠ...

«θέλουμε με αυτήν τη μικρή και συμβολική δράση να...

Ηράκλειο: 251 μετανάστες στο «Παλιό Ψυγείο» –...

Έντονη πίεση καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στα νότια παράλια...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρουβίκωνας στο Ηράκλειο: Επίθεση στο αμαρτωλό ΚΕΠ με την υπόθεση δουλεμπορίου

«θέλουμε με αυτήν τη μικρή και συμβολική δράση να...

“Κι αν”: Νέο τραγούδι από τον Βασίλη Σκουλά και τον γιο του Ερρίκο

Σε στίχους της Φρόσως Γιατρομανωλάκη. Ένα νέο τραγούδι με έντονο...

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων – Αναδρομικά έως 1.200 ευρώ για τους δικαιούχους

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Ηράκλειο: 251 μετανάστες στο «Παλιό Ψυγείο» – Δραματικές συνθήκες για Λιμενικούς και πρόσφυγες

Έντονη πίεση καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στα νότια παράλια...