ΑΜΑΚ και ΔΕΚΜ πρώτες στα ΤΕΕ Κρήτης

Με την ΑΜΑΚ να τερματίζει πρώτη με ποσοστό 40,8% και με διαφορά 161 ψήφων από τη δεύτερη ΔΚΜ, ξημέρωσε η επόμενη ημέρα για το τμήμα ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Στις κάλπες προσήλθαν 1.395 εκλογείς, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1.367, 20 ήταν άκυρα και 8 λευκά.

Η παράταξη των Αυτόνομων Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης (ΑΜΑΚ) συγκέντρωσε 558 ψήφους, ανεβαίνοντας κατά 90 σταυρούς σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Δεύτερη παράταξη η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) με 397 ψήφους (6 περισσότερες από τις προηγούμενες εκλογές) και ποσοστό 29%, και τρίτη – με άνοδο από τις εκλογές του ’16- η παράταξη #openTEE με 369 ψήφους και ποσοστό 27% – αυξημένες επιδόσεις δηλαδή κατά 43 ψήφους και 1% σε ποσοστό.

32 ψήφους έλαβε η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών και 11 ο μεμονωμένος υποψήφιος Γιώργος Κλεισαρχάκης.

Στο Λασίθι

103 ψήφους έλαβε η ΔΚΜ από την κάλπη του Λασιθίου, 65 η ΑΜΑΚ, 43 το #openTEE, 11 η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών και 6 ο Γ.Κλεισαρχάκης.

Η “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” πρώτη στις εκλογές του ΤΕΕ/ΤΔΚ
Η “Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Μηχανικών” του νυν προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΚ Σπύρου Σοφιανού αναδείχθηκε πρώτη στις εκλογές για την νέα διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Κρήτης .

Όπως αναφέρουν τα Χανιώτικα Νέα, η παράταξη του κ. Σοφιανού που πρόσκειται στο χώρο του ΚΙΝΑΛ πήρε 20 έδρες, 15 έδρες πήρε η ΔΚΜ (Νέα Δημοκρατία), 8 έδρες έλαβε το ” Ανεξάρτητο ΤΕΕ” (ΣΥΡΙΖΑ), 2 έδρες η Πανεπιστημονική (ΚΚΕ) , 2 έδρες οι “Μαχόμενοι Μηχανικοί” (Ανεξ. Αριστερά) και 2 έδρες έλαβαν οι ΕΛΕΜ.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

teetdkapotelesmata

Τα σχόλια είναι κλειστά.