Αμαλιάδα: Η 38χρονη ήταν νεκρή πλάι στο νεογέννητο μωρό της επί τουλάχιστον 6 ώρες

Ημερομηνία:

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Ηλείας με τους ανεξήγητους θανάτους μητέρων και βρεφών το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά την απώλεια του 15 μηνών βρέφους στην Αμαλιάδα που βύθισε στο πένθος στην περιοχή, ένα νέο τραγικό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη μακάβρια λίστα σήμερα με τον θάνατο μιας 38χρονης γυναίκας που πέθανε ξαφνικά ενώ καθόταν ήσυχα στον καναπέ του σπιτιού της και είχε το μωρό της στην αγκαλιά.

Ο σύζυγός της την βρήκε νεκρή με το 5 ημερών μωρό τους στην αγκαλιά

Πρόκειται για την 38χρονη Ιωάννα Γεωργίου που είχε φέρει στον κόσμο μόλις την περασμένη Πέμπτη (01/08) το δεύτερο παιδί της. Ξαφνικά όμως τα ξημερώματα της 6ης Αυγούστου, ενώ καθόταν στον καναπέ αγκαλιά με το νεογέννητο παιδί της, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού αντίκρισε το τραγικό θέαμα

Όταν συνέβη το μοιραίο, ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του και το μεγαλύτερο παιδί τους -ηλικίας 2,5 ετών- ήταν στη γιαγιά του, καθώς ήταν κρυωμένο και η μητέρα του έπρεπε να προσέξει το μόλις 5 ημερών βρέφος τους.

Δυστυχώς, όμως, ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού όταν επέστρεψε στο σπίτι το πρωί της Τρίτης (06/08) αντίκρισε το τραγικό θέαμα. Η τελευταία επικοινωνία τους  ήταν περίπου στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο.

Ο σύζυγός της προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις του, με τον ίδιο να υποψιάζεται πως κάτι κακό είχε συμβεί, επιστρέφοντας νωρίς χθες το πρωί στο σπίτι τους στο «Παλούκι», όπου και ήρθε αντιμέτωπος με μια τραγωδία.

Μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και εντόπισε την γυναίκα του νεκρή στον καναπέ του σπιτιού τους, δίπλα από το μόλις λίγων ημερών μωράκι τους, το οποίο είχε σπαράξει στο κλάμα.

Νεκρή επί τουλάχιστον έξι ώρες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον 6 ώρες προτού εντοπιστεί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την ακαμψία που είχε το σώμα της, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η αιτία θανάτου της 38χρονης αναμένεται να διευκρινιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου και έχει μεταφερθεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν...

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...

Συντάξεις Νοεμβρίου 2026: Ανατροπή με τις ημερομηνίες,...

Οι συντάξεις Νοεμβρίου 2026 θα καταβληθούν νωρίτερα από το...

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν...

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...

Συντάξεις Νοεμβρίου 2026: Ανατροπή με τις ημερομηνίες,...

Οι συντάξεις Νοεμβρίου 2026 θα καταβληθούν νωρίτερα από το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν αρχίζει στα 65

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...

Συντάξεις Νοεμβρίου 2026: Ανατροπή με τις ημερομηνίες, πότε θα καταβληθούν

Οι συντάξεις Νοεμβρίου 2026 θα καταβληθούν νωρίτερα από το...

Τηλεργασία από το χωριό: Επιδότηση 90% του μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για 12 μήνες

Αποκλειστικά στο MEGA μίλησε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής...

Μόνο στο δήμο Μυλοποτάμου θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο – Κανονικά θα λειτουργήσουν στον υπόλοιπο νομό

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, οι σχολικές...