Αμετανόητος ο Παπαδόπουλος μετά τους βανδαλισμούς – «Έγκλημα ισάξιο με των Τεμπών και ακόμα χειρότερο»

Ημερομηνία:

«Να μου τα στερήσουν όλα, δεν με νοιάζει. Εγώ θα αγωνιστώ έως εσχάτων για την Ελλάδα και την ορθοδοξία μας», τόνισε ο βουλευτής με τη Νίκη Νίκος Παπαδόπουλος.

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίζεται ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νίκη, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τη Δευτέρα 10 Μαρτίου εισέβαλε στην Εθνική Πινακοθήκη προκαλώντας βανδαλισμούς σε έργα τέχνης.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο MEGA, «οι χριστιανοί ορθόδοξοι στην Ελλάδα είμαστε υπό διωγμό».

Περιγράφοντας όσα συνέβησαν στην Εθνική Πινακοθήκη, ο βουλευτής με τη Νίκη τόνισε πως «εγώ σαν βουλευτής εκδιώχθηκα. Δεν είδα κανέναν από τους συναδέλφους μου βουλευτές που έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, σε παιδεραστίες, σε υποκλοπές. Ακόμα και στον Καραμανλή δεν ζήτησαν την άρση της ασυλίας του, ενοχοποιείται για τόσα και για τόσα και άλλοι, είναι πάρα πολλοί. Να μου τα στερήσουν όλα, δεν με νοιάζει. Εγώ θα αγωνιστώ έως εσχάτων για την Ελλάδα και την ορθοδοξία μας».

«Έγκλημα ισάξιο με των Τεμπών και ακόμα χειρότερο αυτό που έγινε»
Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νίκη τόνισε πως «ως χριστιανός ορθόδοξος όχι απλώς δεν μετανιώνω, αλλά λέω έγκλημα, έγκλημα ισάξιο με των Τεμπών και ακόμα χειρότερο αυτό που έγινε. Αυτή η κυβέρνηση διαπράττει εγκλήματα το ένα πίσω από το άλλο».

Καταληκτικά ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «εγώ θα ήθελα να τα πετάξουν στην τουαλέτα, εκεί είναι η θέση τους. Στο πάτωμα είναι πολύ τιμητική η θέση που τα έβαλαν».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Εθνική Πινακοθήκη: «Δεχόμαστε απειλές κατά της ζωής μας» λέει ο νομικός σύμβουλος και ζητά πρόσθετη προστασία

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Kόμματα και υποψήφιοι σε ένα ψηφοδέλτιο: Aνοίγει...

Τα σενάρια για τις κάλπες: Το υπουργείο Εσωτερικών μελετά...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ενισχύει την ενεργειακή...

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Την καθιερωμένη εβδομαδιαία...

Kόμματα και υποψήφιοι σε ένα ψηφοδέλτιο: Aνοίγει...

Τα σενάρια για τις κάλπες: Το υπουργείο Εσωτερικών μελετά...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ενισχύει την ενεργειακή...

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Την καθιερωμένη εβδομαδιαία...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από...

Run Greece: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Κρήτης

Την Κυριακή 29 Μαρτίου η εκκίνηση. Ξεκίνησαν οι εγγραφές για...

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου

Εργασίες συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροδότησης φέρνουν...