Η ΑΜΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ δίπλα στη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την χορηγική συμφωνία με την εταιρεία ΑΜΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ.

Ακόμα μία Ρεθυμνιώτικη εταιρεία θα σταθεί δίπλα μας τη φετινή απαιτητική σεζόν, στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας μας στην Women’s Football League. Η ΑΜΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ (Σοφ. Βενιζέλου 18) ιδρύθηκε το 2016 με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής φύσεως στους πελάτες της. Αναλαμβάνει την κατασκευή πάσης φύσεως έργων, υψηλών ή μη απαιτήσεων παρέχοντας τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει όλες τις απαιτούμενες φάσεις για την παράδοση του έργου, από την αναζήτηση ακινήτου, τον σχεδιασμό και την αδειοδότηση, μέχρι τη διαχείριση και την κατασκευή του έργου. Η εμπειρία και η συνεχής ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες των στελεχών της και η άρτια κατάρτιση του εργατοτεχνικού προσωπικού της σε συνάρτηση με τη συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της παραγωγής υλικών, εγγυάται την άρτια και ποιοτική κατασκευή οποιουδήποτε τεχνικού έργου.

Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Ρεθύμνου ευχαριστεί τον κ. Γρηγόρη Νικολάου και την ΑΜΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ για τη στήριξη και τη χορηγική αρωγή τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης : Ο Δήμαρχος θα δεχθεί...

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2026, ημέρα εορτής του Αγίου...

Έναρξη Λειτουργίας Δημοτικού Ανταλλακτηρίου Δήμου Μυλοποτάμου

Καινοτόμες δράσεις στον τομέα κοινωνικής πολιτικής και περιβαλλοντικής συνείδησης. ΟΔήμος...

Δήμος Ρεθύμνης : Ο Δήμαρχος θα δεχθεί...

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2026, ημέρα εορτής του Αγίου...

Έναρξη Λειτουργίας Δημοτικού Ανταλλακτηρίου Δήμου Μυλοποτάμου

Καινοτόμες δράσεις στον τομέα κοινωνικής πολιτικής και περιβαλλοντικής συνείδησης. ΟΔήμος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Ποιοι ωφελούνται

Ποιες εργασίες καλύπτονται. Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το νέο...

Αυτοψία του Χρ. Δήμα σε εργοτάξια του ΒΟΑΚ – Στόχος 131 χλμ. έως το καλοκαίρι

Ο Χρίστος Δήμας επιθεώρησε έργα του ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο,...

Επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο-Κανονικά το ταξίδια τον Μάιο

Απεγκλωβίστηκαν από τα στενά του Ορμούζ τα πλοία της...