Ανακοινώνει τον Γκάνεα ο Παναθηναϊκός

Ημερομηνία:

Ο Κριστιάν Γκάνεα, μετά τον Γιούρι Λοντίγκιν, είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτησή του καθώς πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το πρωί της Τρίτης (14/6) αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Το συμβόλαιο του 30χρονου μπακ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον Παναθηναϊκό να ενισχύει τα άκρα του με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Κρίστιαν Γκάνεα, όπως και ο Λοντίγκιν, θα βρίσκονται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση του Τριφυλλιού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα (20/6) στο «Γ. Καλαφάτης».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρουμάνου, οι Πράσινοι πλέον φουλάρουν για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι.

Στόχος του πολύπειρου προπονητή του Τριφυλλιού είναι ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί με παίκτες που θα τον βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο και θα τον βοηθήσουν στη δύσκολη χρονιά που έχει μπροστά του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βαγγέλης Μαρινάκης στη βράβευση των πρωταθλητριών Ευρώπης:...

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο γυναικών υποδέχθηκαν στο Δημοτικό...

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 16η φορά...

Βαγγέλης Μαρινάκης στη βράβευση των πρωταθλητριών Ευρώπης:...

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο γυναικών υποδέχθηκαν στο Δημοτικό...

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 16η φορά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού πιθανώς φέρουν το αρχαιότερο ανθρώπινο DNA στη Γη

Πώς επηρεάζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Ένα εντυπωσιακό γενετικό εύρημα...

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για οικονομικές ατασθαλίες και ξέπλυμα χρήματος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβύτερα

Όπως αναφέρεται στο δικαστικό βούλευμα, το ζευγάρι κατασκεύασε σπίτι...