Aνακοίνωση τομέα Παιδείας ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τις Πανελλαδικές

Ημερομηνία:

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες, καλή επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων τους, ικανοποίηση και δίκαιη ανταμοιβή των κόπων και θυσιών της συνολικής προσπάθειας τους.

Ταυτόχρονα σας ευχόμαστε ολόψυχα, να μην πάψετε στιγμή να ονειρεύεστε και να πασχίζετε για τον παρόν και το μέλλον σας και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων, να θυμάστε πως ο δρόμος της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας τώρα ξεκινά και αυτή είναι απλά η πρώτη μεγάλη δοκιμασία ενός συνεχούς αγώνα.

Στα δικά μας μάτια όλα τα παιδιά που -ιδιαίτερα εφέτος- δίνετε την μάχη των πανελληνίων, είστε ήδη νικητές αφού επιδείξατε αξιοθαύμαστη σοβαρότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία στην προετοιμασία τους, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η υγειονομική καταιγίδα της πανδημίας.

Τις ευχές μας στους μαθητές, συνοδεύουν τα συγχαρητήρια μας στις οικογένειες τους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν αλλά και η ευγνωμοσύνη μας στο σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού που δίνουν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των παιδιών αλλά και των εξετάσεων.

Δ.Ε.Ε.Π. (Νο.Δ.Ε.) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

Ηράκλειο: Το κατανυκτικό «Πάσχα του καλοκαιριού» στη...

Το «Πάσχα του καλοκαιριού» ζωντανεύει και φέτος στην Κρήτη,...

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

Ηράκλειο: Το κατανυκτικό «Πάσχα του καλοκαιριού» στη...

Το «Πάσχα του καλοκαιριού» ζωντανεύει και φέτος στην Κρήτη,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άτομα με αναπηρία: Ποιοι δικαιούνται «προσωπικό βοηθό»

Μεταξύ άλλων, απαιτείται πιστοποίηση αναπηρίας ΚΕΠΑ τουλάχιστον 67% με...

Φωτιά τώρα στο Ρέθυμνο – Ήχησε το 112

Εστάλη μήνυμα για εκκένωση οικισμών. Συναγερμός έχει σημάνει στο Ρέθυμνο...