Ανασχηματισμός : Ποιοι αποχώρησαν από την κυβέρνηση

Ημερομηνία:

Εκτός κυβέρνησης έμειναν οι Γιάννης Βρούτσης και Τάκης Θεοδωρικάκος. Εχασαν τα χαρτοφυλάκια των υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών.

Στον πρώην υπουργό Εργασίας (ο οποίος πάει για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) χρεώθηκαν διάφορες δυσλειτουργίες και λάθη που έγιναν, όπως τα προγράμματα κατάρτισης. Πρόσφατα τον είχε «αδειάσει» ο πρωθυπουργός με την ανακοίνωση της παράτασης της χορήγησης φαρμάκων σε 600 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους, όταν ο κ. Βρούτσης είχε υποστηρίξει άλλα στη Βουλή. Ενδεχομένως να μην ήταν καλή και η χημεία που είχε με τον υφυπουργό, Πάνο Τσακλόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει τον καυτό φάκελο της συνταξιοδοτικής – ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν και παραμένει εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού. Κάποιες… κακές γλώσσες λένε ότι θα μπορούσε να έχει σχέση η αποχώρησή του με τα σενάρια εκλογών εντός του 2021 και ο κ. Θεοδωρικάκος θα πρέπει να ετοιμάσει το κόμμα για τις κάλπες, μια δουλειά για την οποία είναι ιδανικός.

Σημαντική είναι και η αποχώρηση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης, Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας είναι οι άλλες αποχωρήσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Αιτήσεις ακύρωσης και για τις...

Οι άδειες που δόθηκαν για επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Αιτήσεις ακύρωσης και για τις...

Οι άδειες που δόθηκαν για επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανοίγει ο δρόμος για ψεκασμούς με drones – Τι αλλάζει για τους αγρότες

Μια σημαντική αλλαγή για τον ευρωπαϊκό αγροτικό τομέα εξετάζει...

«Τουρισμός για όλους»: Πάνω από ένα εκατ. αιτήσεις – Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Στόχος είναι η άμεση ολοκλήρωση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών,...

TikTok: Πληρώνει 400 εκατ. δολάρια για υπόθεση προσωπικών δεδομένων παιδιών

Σε συμφωνία ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων κατέληξε το TikTok...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Κυριακή 23 Αυγούστου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή 23 Αυγούστου,...