Αναστάτωση στο Πέραμα: Ανήλικη αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της σε παιδική χαρά

Ημερομηνία:

Έκοψε τις φλέβες της μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών και γονέων

Πανικός επικράτησε χθες το απόγευμα στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα σε παιδική χαρά της περιοχής, που μάλιστα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, το 13χρονο κορίτσι με καταγωγή από την Ινδία που διαμένει μόνιμα στο Πέραμα με την οικογένεια του, χθες γύρω στις 7:30 το απόγευμα πήγε μόνο του στην παιδική χαρά, όπου την ώρα εκείνη βρίσκονταν και άλλα παιδιά με τους γονείς τους απολαμβάνοντας το παιχνίδι τους.

Ξαφνικά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το κοριτσάκι άρχισε να κόβει τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του.

Οι γονείς μπροστά στην θέα του αιμόφυρτου παιδιού άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τα δικά τους παιδιά ώστε να μην γίνουν μάρτυρες της σκληρής αυτής -για τον ψυχισμό τους- εικόνας.

Την ώρα εκείνη εντελώς τυχαία περνούσε από το σημείο περιπολία του αστυνομικού τμήματος της περιοχής με τους ένστολους να σπεύδουν στο σημείο και με κάθε τρόπο να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία στα χέρια του παιδιού.

Το κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ το βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν την προανάκριση για την περίεργη αυτή υπόθεση, έχουν ήδη πάρει κατάθεση από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τους λόγους που οδήγησε το παιδί τους σε αυτή την πράξη.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση στο παιδί, ενώ μόλις οι θεράποντες ιατροί το επιτρέψουν, το κοριτσάκι θα δώσει κατάθεση στην αστυνομία. https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κατοικίες για μίσθωση αναζητά ο Δήμος Ρεθύμνης...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗ μέσω του προγράμματος «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ...

Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικήσεων των Σωματείων Συνταξιούχων...

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΡΕΡΑ 12-10-2026...

Κατοικίες για μίσθωση αναζητά ο Δήμος Ρεθύμνης...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗ μέσω του προγράμματος «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ...

Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικήσεων των Σωματείων Συνταξιούχων...

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΡΕΡΑ 12-10-2026...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχέδια Βελτίωσης: Νέα ημερομηνία για τις αιτήσεις – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Η πρόσκληση αφορά παρεμβάσεις για ανταγωνιστικότητα, εξοικονόμηση ύδατος και...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου

Ο Αντιδήμαρχος Tάσος Τσατσάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Δήμος Καντάνου Σελίνου:Επαναλειτουργία και άνοιγμα Φαραγγιού Αγίας Ειρήνης

𝝚𝝥𝝖𝝢𝝖𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝖𝝢𝝤𝝞𝝘𝝡𝝖 𝚽𝚨𝚸𝚨𝚪𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚰𝚸𝚮𝚴𝚮𝚺 Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου...