Ανατροπή – Δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή «blindchat» στο κινητό της μητέρας

Ημερομηνία:

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο «φως» ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος σχετικά με την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη από τα Σεπόλια.
Όπως ανέφερε ύστερα από έρευνες στο κινητό της μητέρας της ανήλικης δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή γνωριμιών «blindchat» μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος «ψάρευε» τους βιαστές της 12χρονης.

Το νέο στοιχείο αυτό προκαλεί νέα ερωτήματα πόσο μάλλον τη στιγμή που η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται πως εκείνη είχε κανονίσει το ραντεβού με τον πρώτο συλληφθέντα, τον Γιάννη Σοφιανίδη, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού ήταν αυτός που την είχε βιάσει τις περισσότερες φορές.

«Καθαρό» το κινητό της μητέρας

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε αναφέρει πως η συνάντηση με την 12χρονη κανονίστηκε μέσω της εφαρμογής, την οποία γνωρίζουμε πλέον ότι κατείχε μονάχα ο Ηλίας Μίχος και όχι η μητέρα. Εύλογα λοιπόν γεννιέται το ερώτημα πώς είναι δυνατό να κλείστηκε το «ραντεβού» από τη μητέρα, που βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία διακεκριμένη μαστροπείας.

Επιπλέον, οι κοινοί λογαριασμοί της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο στις εφαρμογές Viber και Whatsapp επίσης δεν εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο της μητέρας της ανήλικης. Σημειώνεται πως η 37χρονη γυναίκα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Δείτε την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συντάξεις χηρείας: Η απάντηση του e-ΕΦΚΑ για...

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο...

Τραγωδία στη Χίο: Ενώπιον του ανακριτή ο...

Κατά την υπερασπιστική του γραμμή, πρόκειται να παρουσιάσει τη...

Συντάξεις χηρείας: Η απάντηση του e-ΕΦΚΑ για...

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο...

Τραγωδία στη Χίο: Ενώπιον του ανακριτή ο...

Κατά την υπερασπιστική του γραμμή, πρόκειται να παρουσιάσει τη...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις χηρείας: Η απάντηση του e-ΕΦΚΑ για τον υπολογισμό τους μετά τις καταγγελίες, τι ισχύει

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο...

Γήρανση: Αυτό το απλό τεστ προβλέπει την πραγματική ηλικία και υγεία του εγκεφάλου

Πόσα μπορεί να μαρτυρήσει η ταχύτητα βάδισης για την...

Γιατί το μέλι δεν γνωρίζει χρόνο;

Υπάρχει κάτι σχεδόν μαγικό στην ιδέα ότι ένα τρόφιμο...

H φύση της Κρήτης γίνεται αίθουσα διδασκαλίας…

Το πρόγραμμα που οργανώνει για μαθητές – γονείς-εκπαιδευτικούς ο...