Ανατροπή στη Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η γυναίκα – Ελεύθερος ο 57χρονος

Ημερομηνία:

Η εξέταση του ιατροδικαστή έφερε ολική ανατροπή στην υπόθεση του επεισοδίου στη Νίκαια.
Τελείως διαφορετική τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νίκαια και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας.

Ειδικότερα, η 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να καταγγείλει ότι μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα από τον σύζυγό της, φάνηκε ότι είχε αυτοτραυματιστεί.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα του ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Τζάνειο όπου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ.

Ελεύθερος ο 57χρονος σύζυγος
Έπειτα από την εξέταση του ιατροδικαστή, που έδειξε ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου προσώπου στον τραυματισμό της 57χρονης γυναίκας, οι αστυνομικές αρχές άφησαν ελεύθερο τον 57χρονο σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος είχε συλληφθεί έξι φορές στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί μία φορά το 2021, δύο το 2022 και τρεις φέτος, με την τελευταία να είναι στα τέλη Απριλίου.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 57χρονη γυναίκα ρωτήθηκε εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί panic button, αλλά δήλωσε πως δεν το επιθυμούσε.

Κάλεσε η ίδια το 100
«Ελάτε με μαχαίρωσε ο άντρας μου» ήταν τα λόγια της αιμόφυρτης γυναίκας στην Άμεση Δράση και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στην οδό Αρτέμιδος βρήκαν τη γυναίκα με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο χωρίς να το αφαιρέσει καθώς υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος για τη ζωή της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο...

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...

Ενεργειακή κρίση: Πότε έρχονται οι επιδοτήσεις σε...

Οι σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών αναμένονται στις...

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο...

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...

Ενεργειακή κρίση: Πότε έρχονται οι επιδοτήσεις σε...

Οι σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών αναμένονται στις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εγκαίνια του «Κόμβου Καινοτομίας και Προχωρημένης Εκπαίδευσης» του ΙΤΕ

Μια νέα σελίδα στην αναπτυξιακή πορεία του Ιδρύματος Έρευνας...

Στην ΔΕΕΠ Ηρακλείου της Ν.Δ. Ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος

Ουσιαστική εποικοδομητική και με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον ήταν η...

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού All Crete Blue Green έρχεται στην Κρήτη

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ALL CRETE BLUE GREEN,...