Αναβάθμιση της δημοτικής πισίνας από την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου

Αναβάθμιση της δημοτικής πισίνας από την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου. Στην αναβάθμιση της ποιότητας του νερού της δημοτικής…

Στην αναβάθμιση της ποιότητας του νερού της δημοτικής πισίνας και κατ’ επέκταση των υπηρεσιών σε αυτή, προχώρησε η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, με παρεμβάσεις στο σύστημα φιλτραρίσματος του δημοτικού κολυμβητηρίου και την χρήση υλικών νέας τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών προχώρησε στην αλλαγή του υλικού φιλταρίσματος (χαλαζιακή άμμο) τόσο στην πισίνα εκμάθησης, όσο και στην πισίνα κολύμβησης με νέας τεχνολογίας ενεργοποιημένο υλικό φίλτρανσης από ειδικό γυαλί.

Το νέο υλικό φίλτρανσης (βραβευμένο στην Ευρώπη), είναι βιο-ανθεκτικό, με απόδοση που υπερβαίνει στο διπλάσιο εκείνη της άμμου, μεγαλύτερη κατακράτηση μικροοργανισμών, μείωση των οσμών εντός της πισίνας ενώ συνολικά προφέρει μεγαλύτερο δείκτη ασφάλειας για τους λουόμενους και εργαζόμενους.

«Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, με σεβασμό προς τους πολίτες και εργαζόμενους της δημοτικής πισίνας, προχώρησε, παράλληλα με άλλες παρεμβάσεις στον χώρο, στην αναβάθμιση των υλικών φίλτρανσης με υλικά τελευταίας τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι το δημοτικό κολυμβητήριο να παραμείνει ένας χώρος αθλητισμού με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους δημότες, τις οποίες, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, θα βελτιώνουμε διαρκώς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.